FC Farul, în linie dreaptă cu pregătirile pentru meciul cu Steaua

Concurs Rastovac revine, astăzi, la antrenamente

587

Articole de la același autor

Fotbaliștii de la FC Farul parcurg o săptămână importantă. De luni, "rechinii" se antrenează la Constanța, în vederea marelui meci cu Steaua, din etapa a șaptea de campionat.

Antrenorii Farului, Ion Marin și Cristian Cămui, au condus, ieri, două sesiuni preparative. De la cel matinal, dar și de la cel de după-amiaza, programat de la ora 17, pe terenul SNC, a lipsit numai fundașul central Andrej Rastovac. Fotbalistul sloven a primit învoire și a plecat, încă de sâmbătă, după amicalul cu CS Otopeni, spre țara natală, pentru a-și rezolva câteva probleme de ordin administrativ cu fostul său club, FC Koper. Rastovac este așteptat, astăzi, să se alăture coechipierilor, dar are șanse minime de a prinde un loc în echipa ce va înfrunta Steaua.
Luni seară, a revenit la Constanța și internaționalul Ben Teekloh, după ce a jucat, week-end-ul trecut, pentru naționala țării sale, Liberia, învinsă, 0-3, în deplasare, de Gambia. Luni, mijlocașul defensiv a efectuat numai alergări ușoare și antrenamente de reacomodare, intrând, ieri, în programul normal de pregătire.
Și portughezul Chico a pus osul serios la treabă, accidentarea căpătată în amicalul cu Otopeni nefiind atât pe gravă pe cât s-a crezut inițial.
În schimb, brazilianul Gerlem mai rămâne două-trei zile pe tușă. Chiar dacă medicii au spus că nu are simptome de ruptură musculară, mijlocașul ofensiv al Farului încă mai resimte dureri, motiv pentru care i s-a prescris un tratament fizio-terapeutic.
"Să vedem cum și cât de repede decurge recuperarea. Cred că abia vineri vom ști dacă ne putem sau nu baza pe el la meciul cu Steaua", a explicat secundul Cristian Cămui.
Pentru astăzi, fariștii au programate două sesiuni de pregătire, pe stadionul SNC. Mâine, se intră în cantonament, iar antrenamentul al doilea va începe, pe terenul mare, de la ora 19.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7049 secunde