RCJ Constanța - Timișoara, meci de rugby spectaculos, sâmbătă, pe stadionul "Mihail Naca"

233
1
RCJ Constanța - Timișoara, meci de rugby spectaculos, sâmbătă, pe stadionul

Articole de la același autor

Perioada de pauză pentru rugbiștii constănțeni de la Rugby Club Județean Farul Constanța se încheie sâmbătă, când aceștia au programată partida din etapa a XI-a a SuperLigii, de la ora 10.00 (în direct pe rugbytv.ro), împotriva campioanei en-titre, RCM UV Timișoara, pe stadionul "Mihail Naca" din Constanța. Întâlnirea se anunță a fi una spectaculoasă, având în vedere ultimele achiziții efectuate de cele două cluburi.

RCJ Farul Constanța reîncepe campionatul în acest week-end și va juca în fața propriilor suporteri, având ca adversară pe RCM Timișoara. Meciul se anunță unul spectaculos, ținând cont de transferurile realizate de cele două echipe în perioada de pauză.

"Marinarii" sunt optimiști și așteaptă cu încredere meciul, conducerea clubului de pe litoral aducând la lot patru jucători străini: doi englezi, un australian și un georgian, dar și cinci juniori din propria pepinieră.

Este vorba de Ben Toft - treisferturi, Sam Hobbs - linia I (ambii din Marea Britanie), Nathan Eyres - treisferturi (Australia), Mamuke Ninidze - treisferturi (Georgia), Andrei Raicea - linia I, Ion Sărăcilă - linia I, Georgian Burlacu - linia a II-a, Liviu Dumitru - mijlocaș la grămadă și Albert Stiopei - treisferturi (toți juniori Farul).

De cealaltă parte, timișorenii au finalizat o campanie de achiziții cu multe nume sonore din rugby-ul internațional din zona Pacificului de Sud. Centrul Ben Tuiatua, din Noua Zeelandă, a revenit la echipa bănățeană, după ce acesta s-a accidentat la primul joc pentru galben-albaștri și a solicitat să efectueze perioada de recuperare în țara natală. Pe lângă acesta, RCM-ul a mai reușit să-l aducă în lot pe fostul all-blacks, Sosene Aniesi, dar și pe Saia Halalilu, Fenovai Tuimana, Tampaki Sione (Tonga) și Lemeki Davau (Fiji). În echipa Timișoarei, pe lângă noile achiziții, din emisfera sudică mai sunt componenți: Viliami Tuakalau Moala, Johnny Sola, Paula Fakavainga Kinikini-lau sau Jack Umaga.

În tur, bănățenii au câștigat clar cu 21-3, pe fondul mai multor absențe în lotul pregătit de Mircea Paraschiv.

Iată clasamentul SuperLigii:

1. Steaua 32 puncte (9 jocuri), 2. CSM Știința Baia Mare 31 p (8 j), 3. RCM UV Timișoara 30 p (8 j), 4. RCJ Farul 25 p (9 j), 5. Dinamo 9 p (9 j), 6. CSM București 8 p (8 j), 7. U Cluj 5 p (9 j).

Programul celorlalte meciuri ale etapei a XI-a: CSA Steaua - Baia Mare (sâmbătă, ora 10.00, în direct pe TVR 2); CSM București - U. Cluj (duminică, ora 10.00, în direct pe rugbytv.ro).

RCJ Farul Constanța este ca și calificată în play-off-ul SuperLigii, după rezultatele obținute până acum în meciurile din turul campionatului.

Comentează știrea

geo
13 iulie 2013
pacat

dragomireeeeee... nu ai promis mah ca aduci o uvertura? cat o sa-l mai lasi pe asta sa dea la buturi? meciul asta tu l-ai pierdut mah trantore mincinos. pacat de jucatorii astia cu asa conducere si asa antrenor mai bine du-te sau te duuuuu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2403 secunde