RCJ Constanța, ca și calificată în play-off-ul SuperLigii

146
RCJ Constanța, ca și calificată în play-off-ul SuperLigii - rugbyrcj-1368376287.jpg
Sâmbătă, în etapa a IX-a a SuperLigii la rugby, RCJ Constanța a obținut o victorie clară în partida de pe stadionul "Mihai Naca", scor 54-26, cu Dinamo, succes care consolidează "marinarilor" poziția a 4-a în clasament (cu 20 puncte), care dă posibilitatea participării în play-off. Învinsa din acest meci se află pe locul 5 în clasament, cu 9 puncte și este puțin probabil ca aceasta să întreacă RCJ-ul până la finalul sezonului regulat. Gazdele au marcat opt eseuri (Sergio De la Harpe, Darryl De la Harpe, Munteanu, Gheară, Agiacai - 2, Stein - 2, Apostol) și șapte transformări (toate de Jantijes), în timp oaspeții au reușit doar patru eseuri și trei transformări. 

Antrenorul constănțenilor, Mircea Paraschiv, a declarat că victoria echipei sale este absolut meritată, iar căpitanul formației constănțene, Cristian Munteanu, și-a făcut un cadou frumos cu această ocazie la împlinirea vârstei de 24 de ani.

Celelalte rezultate ale etapei: Steaua - U Cluj 63-10, Baia Mare - Timișoara 18-18. CSM București a stat, datorită numărului impar de echipe din campionat. Clasamentul SuperLigii: 1. Steaua 32 p, 2. Baia Mare 31 p, 3. Timișoara 25 p, 4. RCJ Constanța 20 p, 5. Dinamo 9 p, 6. U Cluj 5 p, 7. CSM București 4 p. RCJ Constanța va susține ur-mătorul meci, sâmbătă, 18 mai, în deplasare, cu U Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3105 secunde