RCJ Farul, confruntare de orgoliu, la Constanța, cu Știința Baia Mare

191

Articole de la același autor

Stadionul "Mihail Naca" va găzdui, sâmbăta aceasta, meciul dintre RCJ Farul Constanța și Știința Baia Mare, care va deschide etapa a III-a a meciurilor din play-off și play-out. Meciul va începe de la ora 10 și va fi transmis în direct pe TVR 2.

În timp ce maramureșenii au prezența asigurată în semifinalele SuperLigii, constănțenii vor trebui să treacă de baraj pentru a accede în semifinale. Farul are o altă conducere tehnică acum, iar cu Cristian Petre pe postul de antrenor principal, "marinarii" și-au mai ridicat moralul după ce au câștigat, săptămâna trecută, confruntarea cu CSM Olimpia.

Ambele echipe au în componența lor primii doi marcatori din clasament. Farul îl are pe Florin Vlaicu, care conduce ierarhia, în timp ce Baia Mare contează pe Luke Samoa, numărul 2 în topul marcatorilor.

Băimărenii vin pentru a doua oară la Constanța în această ediție de campionat, prima dată fiind în meciul din sezonul regulat pe care l-au și câștigat. Pentru ei, meciul cu Farul reprezintă ocazia de a demonstra că în acest sezon au fost de neîntrecut.

De partea cealaltă, rugbiștii de la malul mării nu au mai învins Baia Mare din 2012, când au înscris două eseuri în minutul 80. Anul trecut, "zimbrii" au câștigat în toate cele patru partide pe care le-au disputat în compania "marinarilor", iar punctul culminant al sezonului a fost atins în play-off când Baia Mare a încheiat meciul de pe stadionul "Mihail Naca", cu scorul 58-7.

În meciul de sâmbătă, niciuna din echipe nu va putea să pice pe o treaptă mai jos în clasament așa că se așteaptă un joc deschis și spectaculos.

v v v

Tot sâmbătă, Timișoara o va întâlni pe CSM Olimpia, pe stadionul "Dan Păltinișanu", de la ora 18.00, partida fiind televizată de Rugby TV. Duminică, se va disputa și ultimul meci din play-out între Universitatea Cluj și CSA Steaua București, pe stadionul "Iuliu Ha-țieganu", de la ora 10.00, în direct pe Rugby TV.

v v v

Printre antrenamente, rugbiștii de la malul mării și-au găsit timp și de relaxare. Joi, echipa RCJ Farul a făcut un "team-building", la cinema, după cum a fost postat pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4259 secunde