RCJ Farul Constanța încheie, astăzi, sezonul regulat, după confruntarea cu Steaua

204
3
RCJ Farul Constanța încheie, astăzi, sezonul regulat, după confruntarea cu Steaua - rugbyfarul-1374599232.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, pe stadionul "Mihail Naca", se va desfășura partida dintre RCJ Farul Constanța și CSA Steaua București, contând pentru etapa a XIII-a a SuperLigii Naționale de rugby. Partida este programată de la ora 18.00, în direct pe TVR 3 și rugbytv.ro.

Pentru constănțeni va fi ultimul meci din sezonul regulat, având în vedere că în ultima etapă, programată în acest week-end, vor sta, datorită numărului impar de echipe din campionat. 

Ambele echipe sunt deja calificate în play-off, însă oficialii steliști susțin că doresc o victorie pe Litoral pentru a încheia sezonul regulat pe primul loc în clasament.

De asemenea, elevii lui Mircea Paraschiv și Dan Badea își doresc un succes pe teren propriu pentru a spăla rușinea din ultimul meci, înregistrat la Baia Mare (3-33), și fac un apel la suporteri pentru a veni să-i sprijine.

Iată programul celorlalte meciuri din etapa a XIII-a: Dinamo - Timișoara (ora 10.00, în direct pe rugbytv.ro), Baia Mare - CSM București (ora 10.00, în direct pe rugbytv.ro).

Clasamentul SuperLigii: 1. Timișoara 39 p, 2. Baia Mare 37 p, 3. Steaua 36 p, 4. Farul 26 p, 5. Dinamo 13 p, 6. CSM București 12 p, 7. U. Cluj 7 p.

După finalizarea sezonului regulat, primele 4 clasate vor evolua în play-off și vor lupta pentru titlu, în timp ce echipele situate pe ultimele 3 locuri se vor duela pentru evitarea retrogradării. În următoarea fază a competiției, lupta va începe de la zero, fără ca echipele să își păstreze din punctele acumulate în sezonul regulat.

Comentează știrea

gojo
24 iulie 2013
haidade

haoleu babuleo hai acum, macar .acum ca altfel se prinde barosanu k esti pra

BREAKING NEWS!!
24 iulie 2013
BREAKING NEWS!!

IN CONSTANTA DOAR F.C.FARUL CONTEAZA!!!

cocojumbo
24 iulie 2013
redivivud

pai luati-l pe dragomir la voi sa va ajute ca sigur se pricepe. doar are echipament, ce-i mai trebuie... hehehehe scapati-ne de aceasta pelagra numita cristinel dragomir

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4058 secunde