RCJ Farul Constanța, ultima șansă la Timișoara

700
4
RCJ Farul Constanța, ultima șansă la Timișoara - rugbyfarul25-1348858977.jpg
Rugby Club Județean Farul Constanța se va lupta, du-minică, în deplasare, de la ora 16.00, cu RCM Timișoara, pentru poziția secundă a clasamentului, în meciul contând pentru penultima etapă a  play-off-ului Superligii.
Farul se află pe locul trei în clasament, cu 15 puncte, iar Timișoara, pe locul 2, cu 18 puncte. Astfel, constănțenii mai au doar o șansă de a se impune în fața Timișoarei, și de a mai avansa în clasament, înainte de finale.
Programul celuilalt meci din play-off: Baia Mare - CSA Steaua (duminică, ora 11.00 - GSP TV).
Programul partidelor din play-out: Dinamo - Poli Iași (sâmbătă, ora 10.00 - Rugby TV), CSM București - U. Cluj (sâmbătă, ora 16.00 - Rugby TV).


Comentează știrea

...
29 septembrie 2012
...

Băi, băiatule!!!! Este semifinală, nu penultima etapă...n-ai nicio treabă cu sportul! Cum și cine te ține în brațe??? Numai prostii ai scris de când te urmăresc în acest ziar, indiferent de sport...lasă-te, fă-ți un bine, caută un job cinstit, unde să-ți meriți banii!

zzz
29 septembrie 2012
zzzz

bai prietene esti prost rau

al' bleg
29 septembrie 2012
Aldea, una calda alta rece!

Vad ca ti-ai revenit: RCJ FARUL Constanta! Sper sa nu te pedepseasca Mihalache pt asta! Ref la "penultima etapa" - n-ai habar de desfasurarea Superligii! E semifinala, nu mai conteaza in niciun clasament! Hai Farutul!

dorel
30 septembrie 2012
RUGBY

Timisorenii arata mai bine antrenati decit echipa de desene animate din constanta.Nu veti avea nici o sansa in lupta cu BARBATII ADEVARATI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2802 secunde