SuperLiga la rugby, ediția 2012

RCJ Farul, debut pe terenul lui Dinamo

460
6
Ediția 2012 a SuperLigii la rugby va debuta în data de 7 aprilie, anunță site-ul frr.ro. Decizia vine după o consultare a cluburilor care activează în campionat și după reprogramarea meciului restanță cu Ucraina, pe 31 martie (ora 17.00, stadionul "Arcul de Triumf", în direct pe GSPTV).
În primele două etape (7 și 14 aprilie), RCJ Farul Constanța vor întâlni, în deplasare, pe Dinamo București și, respectiv U Cluj, "marinarii" urmând a susține primul meci pe teren propriu abia în runda a treia (21 aprilie), în compania RCM-ului Timișoara.

Meciul Spania - România, contând pentru Cupa Europeană a Națiunilor, programat sâmbătă, 17 martie, este transmis în direct de Digi Sport 1, de la ora 17.00.
Echipa de start a României: Ursache, Rădoi, P. Ion, Ursache, C. Petre (cpt.), Gorcioaia, A. Ion, Macovei, Calafeteanu, Dumitraș, Apostol, Diniș, Gal, Lemnaru, Niacșu; rezerve: Tincu, Lazăr, Coste, Popârlan, Surugiu, Gheară, Manole, Dobre.

Comentează știrea

John
17 martie 2012
RCJ Farul

Echipa asta mai exista?

Aragorn
17 martie 2012
...

Spre disperarea unor cioclii ca tine, da...

All Blacks
17 martie 2012
dar

Au bani pentru transport? O să jucăm cu juniorii?

Z..
17 martie 2012
Z.

lasa ca vin acum 8 Namibineni si batem pe Dinamo:D

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

All Blacks
18 martie 2012
imi pare rau

Dar singurele știri pe care le-am aflat iarna asta despre Farul ne-au parvenit prin intermediul clubului din Timișoara (transferurile lui Carpo și Turașvili) și de pe pagina wikipedia a lui Eugene Jantjies (din care aflăm că acesta s-a transferat la "Leopards"). Farul nu are pagină de net, nu a comunicat nimic pe timpul iernii, marketing mort (ce să mai zic de investiții măcar în stadion, să arate mai frumos dacă vor să vina public), de aici rezultă și impresia pe care o avem de club mort. Dacă voi ăștia care vă dați adevărați fani știți ceva, poate ne comunicați și nouă, ăstora mai cârcotași. A, uitasem, întradevăr, a apărul totuși ceva, un interviu în ziarul ăsta al lui Brănescu, în care face un fel de apel la strângerea rândurilor, anuntând și un obiectiv foarte ambițios pentru 2010, locul 4. Cât despre ziarul oficial al "patronilor clubului", muțenie completă în privința rugbyului, ceea ce spune multe. Ce să le faci, "patronii" au adormit la volan în intersecție, sunt prea obosiți dupa o nopțile petrecute în cluburi ;) .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : "Prinț" în România, "Țar" în Rusia?
Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Sport : RCJ Farul recrutează jucători
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Rugby / RCJ Farul recrutează jucători
Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Sport : Prea mici pentru a bate pe Worcester
Pagina a fost generata in 0.1986 secunde