FC Farul debutează în retur cu o victorie

931
5
FC Farul debutează în retur cu o victorie - farul-1331922603.jpg
FC Farul Constanța a debutat, vineri seară, în returul Ligii a II-a la fotbal cu o victorie în fața echipei FCM Bacău. Constănțenii s-au impus lejer, la capătul unei partide presărate cu numeroase faze de poartă dar și cu un cartonaș roșu, cu scorul de 2-0.
Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, în decurs de doar trei minute, când Adrian Pătulea (min.39), dintr-o centrare a lui Petre Iovanovici, și Andrei Neagoe (min.42), dintr-o pasă a lui Dino Eze, au reușit să-l învingă pe portarul oaspeților, Cristian Roca.
Repriza a doua a debutat cu eliminarea faristului Dino Eze, care a văzut direct cartonașul roșu pentru un atac dur asupra unui adversar. Deși în inferioritate numerică, "marinarii" au rezistat până la finalul partidei fără să primească gol, ba mai mult au reușit să-și creeze faze periculoase de poartă.

Comentează știrea

Simpatizant
17 martie 2012
Farul nu a convins...

Farul nu m-a convins! Mai are mult de munca pentru a emite pretentii la promovarea in Liga 1. Dino Eze a fost cel mai slab jucator de la Farul, iar Curca cel mai bun. Vali Badea e departe de... Vali Badea. Nota mea pentru Farul este 6. Pana nu ajunge la 8 eu nu merg la stadion!

Andrei
17 martie 2012
Neimportant

Nota ta pentru Farul nu e importanta pt ca dovedeste ca nu stii nimic despre fotbal:) Dino eze a dat niste pase lungi foarte precise.. la centrari a avut ceva probleme dar asta e este fundas nu mijlocas asa ca... Bravo Farul mergeti inainte!!

tavy
17 martie 2012
BRAVO BAIETI !

Mergem pe un drum bun,felicitari.....

cos
17 martie 2012
ptr nr 1

Tu prieten habar nu i de fotbal ...dino eze pana a fot eliminat a ost unul din cei mai buni d pe teren ...iar vali badea a intrat intr-un moment in care farul se retragea jucand cu un om in minus ..stai acasa si joacate cu mana ..

tt
18 martie 2012
FArul

Farul a jucat binisor. in repriza a 2-a arbitrajul a fost de liga a 3-a : offside-uri date aiurea contra Farului (2 sigur nu erau) plus ca fundasul de la bacau se incurca in minge, calca pe ea si cade, V.Badea inscrise dar... fault dat aiurea. meci frumos.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde