Reacția lui Zuniga după ce l-a accidentat pe Neymar

441
1
Reacția lui Zuniga după ce l-a accidentat pe Neymar - 0-1404563808.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul columbian Juan Camilo Zuniga a declarat că nu a vrut să îi facă rău brazilianului Neymar la meciul de la Fortaleza, din sferturile Cupei Mondiale, el precizând că la un astfel de joc se gândește să apere culorile țării sale, nu să accidenteze pe cineva, informează cotidianul Marca.


"Nu am vrut să îi fac rău lui Neymar. Este un joc la care aperi culorile țării, nu te gândești la o fractură. Înainte de a intra pe teren nu mă gândesc să fac rău. Intru ca să apăr culorile mele, țara mea. Sperăm să își revină, cu ajutorul lui Dumnezeu", a spus Zuniga.

Neymar a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului de vineri cu naționala Columbiei, câștigat de Brazilia cu scorul de 2-1. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, și a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă. În urma unor investigații, s-a constatat că Neymar a suferit o fractură de vertebră, informează Mediafax.


Comentează știrea

Dolce Gabbana Silk Scarf
10 iulie 2014
Dolce Gabbana Silk Scarf

I just like the valuable information you supply in your articles. I will bookmark your blog and take a look at once more here frequently. I am quite certain I will be told many new stuff proper right here! Good luck for the next!| Dolce Gabbana Silk Scarf http://www.scarves-outlet.com/dolce-gabbana-silk-scarf-c-78_144

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3756 secunde