FC Farul Constanța - CS Otopeni 1-3, în meci amical

Concurs "Rechinii", învinși de codașa Ligii I

891

Articole de la același autor

Fotbaliștii de la FC Farul au terminat cu o înfrângere stagiul de pregătire montană de la Brașov. În amicalul de sâmbătă, "rechinii" au fost învinși, scor 1-3,
de CS Otopeni, ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii I la fotbal.

După cinci zile de pregătire la altitudine, FC Farul și-a finalizat cantonamentul cu o par-tidă amicală, disputată sâmbătă dimineață, pe stadionul "Carpați". Adversară a fost CS Otopeni, echipă care a câștigat cu scorul de 3-1 (2-1).
Farul a debutat promițător și a modificat prima tabela, în minutul 24. Chico a pătruns în careu, a fost faultat de portarul Cristian Munteanu, iar Maxim a transformat penalty-ul just acordat. Constănțenii nu s-au aflat în avantaj decât un minut. La faza următoare, Otopeniul a obținut o lovitură liberă, undeva în lateral. Rusmir și un jucător advers s-au împins reciproc, iar arbitrul Robert Dumitru a luat o decizie ciudată: a dictat penalty și i-a acordat cartonaș galben mijlocașului Farului. Cum era al doilea avertisment, sârbul a plecat la cabine, fiind, totuși, înlocuit - conform înțelegerii dintre tehnicieni - cu Păcuraru. Cr. Constantin l-a păcălit pe Curcă și scorul a devenit din nou egal, 1-1.
În ultimul minut al primei reprize, Otopeniul s-a desprins (2-1) grație golului marcat de Kalle. După pauză, ocazii au fost la ambele porți, dar unicul gol a căzut tot în poarta Farului, autor Liviu Ganea, în min. 57. Așadar, scor final 3-1 pentru "lanterna" Ligii I.
Antrenorii Farului, Ion Marin și Cristian Cămui, au folosit următoarea formulă de start: Curcă, Farmache, Șchiopu, Rastovac, Maxim, Pătrașcu, Nae, Voiculeț, Rusmir, Gerlem, Chico. Pe parcurs, tehni-cienii constănțeni au efectuat mai multe modificări. Gosic l-a înlocuit pe Chico, în min. 24, Băcilă a intrat în locul lui Gerlem, în min. 30, Barbu i-a luat locul lui Șchiopu, după pauză, iar în ultimele zece minute, Șchiopu a revenit în teren, în locul lui Farmache. De asemenea, în repriza a doua, poarta a fost apărată de Vlas.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8951 secunde