Repriză de coșmar pentru RC Năvodari, în finala cu RCM Galați

203
Repriză de coșmar  pentru RC Năvodari,  în finala cu RCM Galați - repriza-1472994194.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, stadionul "Flacăra" din Năvodari a găzduit cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Rugby în 7, rezervat echipelor din al doilea eșalon valoric, Divizia Națională de Seniori (DNS).

La startul turneului au luat parte șase echipe: CS Năvodari, RC Bârlad, CSUAV Arad, RCM Galați, Știința Petroșani și Centrul Național Olimpic de Tineret pentru rugby în 7 (CNOPT), fiind împărțite în două grupe.

În Grupa A, CS Năvodari a învins-o de Știința Petroșani cu scorul de 19-14, și pe CNOPT cu 5-0 (45-0 pe teren), și s-a clasat pe primul loc, urmând să joace ultimul act al competiției. În finală, RC Năvodari a jucat în compania celor de la RCM Galați. Scorul la pauză arăta 12-0 pentru gazde și se părea că se va repeta istoria ultimului turneu găzduit de dobrogeni. A doua repriză, RCM Galați a revenit cu alt suflu de la vestiare și au reușit să întoarcă soarta partidei și să se impună cu 14-12. În meciul pentru locurile 3-4, RC Bârlad a învins Știința Petroșani cu 24-10. Peste o săptămână, cele șase echipe se vor întâlni la Bârlad, pentru etapa a patra a Campionatului Național în 7.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.367 secunde