Restricţii în timp de pandemie! Meciul Farul - Rapid se va juca fără suporteri în tribune

303
Restricţii în timp de pandemie! Meciul Farul - Rapid se va juca fără suporteri în tribune - 1-1638533031.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre echipele FCV Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti, programată sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 21.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, din etapa a 18-a a Ligii I la fotbal, se va disputa, din păcate, fără spectatori.

„Hotărârea de Guvern nr. 1183/2021 specifică faptul că accesul spectatorilor la competițiile sportive, la 30% din capacitatea stadionului, este posibilă numai pentru partidele care încep mai devreme de ora 21.00. Din acest motiv, nu putem fi împreună la meciul cu Rapid, care cu siguranţă ar fi oferit şi spectacolul din tribune.

Ne pare rău pentru situaţia actuală şi sperăm ca lucrurile să se schimbe în beneficiul suporterilor şi al sportului în general în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii clubului constănţean.

XXX

La rândul său, Farul Constanţa II va susţine, sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13.00, ultima partidă oficială din anul 2021. Echipa pregătită de Sorin Rădoi şi Stere Banoti va juca pe terenul formaţiei Agricola Borcea, în etapa a 15-a a Ligii a III-a, Seria a III-a.

Ambele combatante ocupă în prezent poziţii de play-off - trei, respectiv patru -, fiind la egalitate de puncte (27) înaintea rundei.

În tur, constănţenii s-au impus cu scorul de 5-1, într-un meci disputat pe 1 octombrie.

Celelalte partide ale rundei se vor juca tot sâmbătă, de la ora 13.00, după următorul program: Gloria Albeşti - Înainte Modelu, ACSM Olteniţa - Recolta Gheorghe Doja, CS Afumaţi - FC Voluntari II, CSM Feteşti - SC Popeşti-Leordeni.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5058 secunde