Fotbal / Liga 2

Victorie lejeră pentru Farul, în prima partidă oficială a anului

1061
Victorie lejeră pentru Farul, în prima partidă oficială a anului - ddd-1582370882.jpg

Articole recomandate

Etapa a 22-a a Ligii secunde a adus o victorie lejeră pentru Farul Constanța împotriva Concordiei Chiajna, pe stadionul din strada Primăverii, scor 3-1. Misiunea "rechinilor" a fost mult ușurată încă din startul partidei, în minutul 2, când Bogdan Vișan l-a faultat din postura de ultim apărător în propriul careu pe Ionuț Stoica, iar arbitrul Adrian Illyeș (Ploiești) a dictat penalty și cartonaș roșu pentru ilfovean, după îndelungi proteste ale oaspeților. Execuția lui Kanda de la punctul cu var a fost apărată de portarul Greab, dar asistentul Doru Zamfir a semnalizat repetarea fazei, deoarece mai mulți jucători intraseră în careu. Antonio Cruceru a bătut a doua oară penalty-ul și a înscris.

Doar câteva minute mai târziu, soarta partidei era pecetluită. Alexandru Stoica a fost și el faultat în careu și Farul beneficia de al doilea penalty în startul meciului. Același Cruceru a executat fără probleme și a majorat diferența pe tabelă.

Repriza a doua avea să completeze hat-trickul lui Cruceru, în min. 58, când mijlocașul constănțean a reluat cu capul din centrul careului, imparabil, în stânga lui Greab. Totuși, oaspeții au reușit golul de onoare în primul minut din prelungiri, când Stelian Cucu a șutat din marginea careului, dintr-o poziție aproape centrală, în stânga lui Muțiu.

În urma acestui rezultat, Farul ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu Turris Tg. Măgurele, cu 32 puncte.

Echipa antrenată de Ianis Zicu a evoluat în formula: Muțiu (cpt.) - Marius Leca, V. Lică, I. Ursu, Carabela - Greu, Antoche - Cruceru, Kanda, I. Stoica - Al. Stoica. Au mai intrat pe parcurs D. Toma, A. Nicola și I. Cărăruș.

Rezultatele etapei a 22-a:

Universitatea Cluj - Campionii FC Argeș 1-1

Farul Constanța - Concordia Chiajna 3-1

CS Mioveni - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 0-2

Sportul Snagov - SCM Gloria Buzău 0-3 (neprezentare)

Ripensia Timișoara - Metaloglobus București 3-0

ASU Politehnica Timișoara stă.

Petrolul Ploiești - Dunărea Călărași 2-0

Pandurii Târgu Jiu - CSM Reșița (ora 17:00)

FK Csikszereda - UTA Arad (luni, ora 17:30)

Rapid - Turris Oltul Turnu Măgurele (marți, ora 19:00)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7407 secunde