Români prinși în flagrant de poliția engleză. Nu au venit la concert pentru muzică…

345
Români prinși în flagrant de poliția engleză. Nu au venit la concert pentru muzică… - ddd-1582372363.jpg

Articole recomandate

Doi români au fost prinși când furau zeci de telefoane mobile la un concert susținut de trupa de heavy metal Slipknot la Manchester, în Anglia, potrivit Observator.

Mihăiță, de 34 de ani, și Marius, de 33 de ani, credeau că vor da lovitura vieții la concertul din 16 ianuarie, profitând de neatenția spectatorilor. Conform Manchester Evening News, Mihăiță a fost prins în flagrant de cei care asigurau securitatea la concert și a fost predat poliției. A fost descoperit ascunzând 14 telefoane mobile într-un costum de baie pe care îl purta pe sub haine.

Ulterior, alte victime au transmis polițiștilor că telefoanele lor au fost localizate într-o cameră de hotel din Salford. Acolo, Marius își aștepta partenerul de infracțiuni. Însă a fost luat pe sus de oamenii legii care au descoperit asupra lui alte 10 telefoane mobile furate la concertul respectiv.

Judecați în regim de urgență, românii au fost condamnați la închisoare cu executare. Astfel, Mihăiță a fost condamnat la patru luni, iar Marius la două luni de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Concert Delia, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0454 secunde