Returul Ligii 1 nu se amână

263
Returul Ligii 1 nu se amână - 3e0de21930c6e2fe78ffbc484752cbe3.jpg
Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, ieri, că instituția pe care o conduce a decis să nu amâne începerea returului Ligii 1 din cauza condițiilor meteo, etapa a 18-a urmând să se dispute pe 20 februarie, conform programării.
"Conducerea LPF a decis să nu amâne începerea returului. Pentru ce să amânăm? Pentru că ninge acum? Am aici în față prognoza meteo pentru perioada respectivă și e mai mult decât favorabilă. Pe 20 februarie vor fi +4 grade Celsius, iar apoi temperaturile cresc. Nu se justifică amâna-rea, se va juca așa cum e pro-gramat", a spus oficialul LPF.
Dragomir sus-ține că la Ligă au sosit câteva solicitări din partea cluburilor pentru amânarea începerii returului. "Au venit câteva solicitări scrise, dar ce să facem acum, amânăm returul pentru că e zăpadă pe un stadion? Dacă ninge și e zăpadă pe teren să o dea la o parte, ce, e prima oară? Și în Germa-nia ninge destul de mult și to-tuși se joacă. Dar o să fie cald când începe returul, nu o să avem probleme, o să vedeți", a adăugat Dumitru Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1907 secunde