Sport extern

247
Franța a bătut Scoția, în Turneul celor Șase Națiuni
Ultimul meci din prima etapă a Turneului celor Șase Națiuni la rugby a fost Scoția - Franța 9-18 (6-15). Punctele partidei jucate pe "Murrayfield" au fost realizate de Chris Paterson (3 l.p.), respectiv Morgan Parra (o transformare și 2 l.p.) și Mathieu Bastareaud (două eseuri). În etapa viitoare, se joacă: 13 februarie: Țara Galilor - Scoția (Millennium Stadium), Franța - Irlanda (Stade de France); 14 februarie: Italia - Anglia (Stadio Flaminio).

Rusia - SUA, în semifinalele Cupei Fed
Cele două semifinale ale Cupei Fed la tenis feminin sunt Rusia - SUA și Italia - Cehia, meciurile urmând a avea loc pe 24 și 25 aprilie. Echipele au obținut calificarea în penultimul act după rezultatele: Rusia - Serbia 3-2, SUA - Franța 4-1, Italia - Ucraina 4-1 și Cehia - Germania 3-2. Meciul decisiv în Rusia - Serbia a fost Kleybanova / Kuznețova - Ivanovic / Jankovic (două foste lidere în clasamentul WTA) 6-1, 6-43. Deținătoarea titlului este Italia.

Buget mărit pentru securitatea JO de iarnă
Organizatorii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver (Canada) au suplimentat bugetul alocat securității, de la 175 milioane de dolari la 900 milioane de dolari. La competiție vor participa 5.500 de sportivi și oficiali, fiind vândute 1,6 milioane de bilete de intrare. La JO de vară de la Atlanta, din 1996, a avut loc un atentat, fiind detonată o bombă într-un parc aglomerat, eveniment în urma căruia au murit două persoane, iar 100 s-au ales cu răni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Sport : Federer l-a depășit pe Jimmy Connors
Marţi, 09 Februarie 2010
Stire din Sport : Returul Ligii 1 nu se amână
Pagina a fost generata in 1.5228 secunde