Divizia A1 la volei feminin, turneul numărul şase

Revenire senzaţională! CS Medgidia, o nouă victorie cu Dinamo Bucureşti

201
Revenire senzaţională! CS Medgidia, o nouă victorie cu Dinamo Bucureşti - revenire-1608045588.jpg

Articole de la același autor

Cât de frumos poate fi voleiul atunci când este jucat cu pasiune, dăruire şi dorinţă extraordinară de victorie! Disputată la Târgovişte, partida dintre CS Medgidia şi Dinamo Bucureşti a avut de toate: valoare, determinare și adrenalină, încheindu-se cu succesul echipei dobrogene.

Victorie superbă pentru voleibalistele de la CS Medgidia în duelul de luni, cu Dinamo București, în cel de-al doilea său meci din cadrul turneului cu numărul şase al Diviziei A1, găzduit de Sala Sporturilor din Târgovişte.

Deși venise să-și ia revanșa după înfrângerea suferită la Medgidia sezonul trecut, Dinamo n-a putut să se impună la final, chiar dacă, la un moment dat, părea că nu mai poate fi oprită din drumul spre victorie. Bucureştencele şi-au adjudecat destul de uşor primul set, 25-17, apoi Medgidia a echilibrat balanţa şi a restabilit egalitatea la general, după 25-19 în parţialul secund. Al treilea set a confirmat nivelul ridicat al jocului prestat de fetele antrenate de Milos Gavrilovic, un sec 25-14, şi totul curgea în favoarea lui Dinamo.

A urmat însă un set patru nebun, cu o revenirea senzaţională a constănţencelor, care au recuperat multe puncte, au salvat nu mai puţin cinci mingi de meci şi au întors dramatic soarta jocului în favoarea lor, adjudecându-şi setul, după 62 de minute, cu 32-30.

S-a intrat, astfel, în decisiv, Dinamo a mai avut o „tentativă de evadare”, 9-7, însă Medgidia a găsit resursele pentru o nouă revenire, închizând tabela la 15-12. Aşadar, cu 3-2 la general, CS Medgidia se impune din nou în faţa lui Dinamo şi demonstrează că victoria din sezonul precedent nu a fost o simplă întâmplare.

Pentru formaţia antrenată de Florin Voinea și Radu Began, cele mai multe puncte le-au reuşit Adriana Matei (27), Andreea Ordeanu (16) şi Diana Ariton (11), însă întreaga echipă merită felicitări pentru acest rezultat de excepţie.

În urma acestui succes, CS Medgidia acumulează 23 de puncte şi a urcat pe locul trei în clasament.

XXX

Echipele CSM Târgovişte şi CSM Volei Alba Blaj, primele două clasate în DA1 feminină, s-au desprins de urmăritoare, după victoriile reuşite, luni, în turneul al şaselea de campionat.

CSM Târgovişte a obţinut a zecea victorie din tot atâtea meciuri, 3-0 cu FC Argeş, iar campioana CSM Volei Alba Blaj a trecut de CS Ştiinţa Bacău tot cu 3-0.

Într-un alt meci, la Blaj, CSO Voluntari a trecut de CSU Belor Galaţi, scor 3-1.

CSM Târgovişte este liderul clasamentului, cu 29 de puncte (10 jocuri), urmată de CSM Volei Alba Blaj, 27 puncte (10 j), CS Medgidia, 23 p (10 j), Dinamo, 20 p (10 j). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6289 secunde