Turneul de volei feminin de la Medgidia, bulversat de virusul Covid-19

192
Turneul de volei feminin de la Medgidia, bulversat de virusul Covid-19 - turneul-1606758380.jpg

Articole de la același autor

Pandemia Covid-19 a afectat profund competiţiile sportive. Multe campionate au fost amânate sau chiar anulate, iar cele care se desfăşoară încă sunt în suferinţă. În această tristă realitate se încadrează şi Divizia A1 la volei feminin.

Programată a se disputa la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, în cadrul turneelor cu numerele 4 şi 5 ale Diviziei A1 la volei feminin, partida dintre echipele CS Medgidia şi CSU Belor Galaţi nu s-a putut juca, din cauza faptului că mai multe jucătoare ale formaţiei gălăţene au fost depistate infectate cu virusul Covid-19.

CSU avea doar cinci jucătoare valide, iar regulamentul prevede ca minimum şase să fie trecute pe foaia de joc.

Programul turneului de la Medgidia avea să fie şi mai tare bulversat, după ce încă una dintre cele şase echipe aşteptate la competiţie, CSU Medicina CNUE TG. Mureș, a anunţat că are în lot multe jucătoare infectate cu noul coronavirus, motiv pentru care nu mai face deplasarea!

Şi totuşi, spectacol la fileu a fost, pentru că CSM Târgovişte a învins campioana CSM Volei Alba Blaj cu scorul de 3-2 (21-25, 28-26, 22-25, 25-19, 15-13), la finele unei partide care a durat mai bine de două ore. Cubaneza Heidy Casanova, cu 30 de puncte, a fost cea mai bună jucătoare a învingătoarelor.

Marţi, 1 decembrie, de la ora 16.00, CSM Volei Alba Blaj va întâlni pe CS U NTT Data Cluj.

Iată şi alte rezultate înregistrate în turneul de la Voluntari: Dinamo Bucureşti - Rapid Bucureşti 3-0, CSM Lugoj - FC Argeş 3-2.

Rezultatele Diviziei A1 masculine

Partide spectaculoase şi în turneul nr. 3 al Diviziei A1 la volei masculin. Iată rezultatele înregistrate:

Grupa 1: CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău - CS Știința Explorări Baia Mare 3-0;

Grupa 2: CSA Steaua București - SCMU Craiova 3-2, SCMU Craiova - CSU Știința București 3-0;

Grupa 3: CS Unirea Dej - CS UV Timișoara 3-1, CSU Brașov - CS UV Timișoara 0-3;

Grupa 4: CS Dinamo București - CS „U” Cluj 0-3, CSM Arcada Galați - CS U Cluj 3-0.

Gunther Enescu, „borna 65”

A fost sărbătoare, săptămâna trecută, în voleiul românesc. Gunther Enescu, unul dintre cei mai importanți voleibaliști din istoria acestui sport, a împlinit, pe 25 noiembrie, vârsta de 65 de ani.

Născut la Bazna, în județul Sibiu, Gunther Enescu a făcut parte din naționala care a adus singura medalie olimpică pentru voleiul românesc: bronz în 1980, la Jocurile Olimpice de la Moscova, acolo unde a fost titular în toate cele șase meciuri disputate de echipa României.

Recunoscut pentru blocajele sale care turnau plumb în picioarele și brațele adversarilor, Gunther Enescu are în palmares și Cupa Campionilor Europeni, cucerită în 1981, cu Dinamo, după o finală câștigată cu scorul de 3-2 în fața celor de la ȚSKA Moscova în turneul final organizat la Palma de Mallorca.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3825 secunde