Atenţie, se opreşte curentul electric miercuri, la Constanţa

101
Atenţie, se opreşte curentul electric miercuri, la Constanţa - curentelectricenergie-1606759074.jpg
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni şi marţi, fiind sărbători legale, nu sunt planificate lucrările de mentenanţă. Miercuri, 2 decembrie, între orele 10.00 şi 12.00, vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Avram Iancu - parţial, numerele cuprinse între 38 şi 67, şi cei de pe strada Ţepeş Vodă. Numerele 23 şi 25.

Între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în oraşul Hârşova, pe străzile Căşăriei, incinta C.A.P., în staţiunea Neptun, la vilele Vişinul, Cireşul, Părul, Nucul, Alunul, Mărul, Piersicul, blocul Paralela 45, bufetul Daytona, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Abatorului, Macului, Nicolae Bălcescu, Mihail Sadoveanu, Verde, Steagului, Liliacului, Fagului şi Viilor, precum şi în localitatea Ciobanu, pe străzile Primăverii, Eroilor, Şerban Vodă, Avram Iancu, Traian şi Lebedelor.

De asemenea, între orele, 8.00 şi 16.00, se va lucra în localitatea Rasova şi vor fi întreruperi parţiale.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2691 secunde