Rio 2016. Să fie cu noroc! Ce spun Andreea Mitu și Raluca Olaru despre o eventuală medalie la Rio

136
Rio 2016. Să fie cu noroc! Ce spun Andreea Mitu și Raluca Olaru despre o eventuală medalie la Rio - lex55481resize-1470055502.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a declarat luni dimineață, înaintea plecării spre Rio de Janeiro, că este foarte entuziasmată deoarece participarea la Jocurile Olimpice era un vis pentru ea, scrie AGERPRES. 


"Sunt foarte entuziasmată pentru această Olimpiadă. Pentru prima oară s-a întâmplat să pot participa, era un vis de-al meu și mă bucur mult. Echipele sunt tari, ca la toate competițiile de acest gen. Putem fi o echipă redutabilă, dar important e să ne bucurăm de jocul nostru", a spus jucătoarea care va participa în proba de dublu alături de Andreea Mitu.


Întrebată dacă a fost tentată să renunțe la Jocurile Olimpice de la Rio precum Simona Halep, Raluca Olaru a răspuns: "Niciun moment nu s-a pus problema să nu participăm".

La rândul său, Andreea Mitu a afirmat că nu a avut intenția de a refuza participarea la JO 2016. "Nu am vorbit cu Simona, dar nu am avut nicio intenție de a renunța. Se anunță o ediție foarte bună pentru noi, suntem încântate pentru că este prima noastră participare. Este o experiență unică. Vom vedea dacă vom reuși o medalie. Când mi-a zis Raluca să ne înscriem aveam șanse foarte mici, așa că ne bucurăm că vom juca la Rio", a menționat Mitu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4627 secunde