Campionatul județean de șah pentru copii și juniori

Concurs Riza Salim și-a făcut mat toți adversarii

509

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Șah și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța au organizat, zilele trecute, la Complexul Cleopatra din Mamaia, Campionatele județene de șah pentru copii și juniori, avanpremieră la Campionatele Naționale, programate, în perioada 10-21 aprilie, la Căciulata.
Conform informațiilor furnizate de profesorul Claudiu Iordache, președintele AJ de Șah, turneul a fost structurat pe grupe de vârstă, fete și băieți, la grupele de 8 și 10 ani, precum și un Open general pentru juniorii de 11-20 ani. Participarea a fost destul de numeroasă, aproximativ 70 de copii și ceva mai mulți părinți contribuind la un spectacol șahist foarte reușit.
După disputarea a șapte runde,
s-au acordat următoarele titluri de campioni județeni: băieți: 8 ani: Teodor Luca Rădoi (Palatul Copiilor); 7 ani (premiu special): Ștefan Basaram (Palatul Copiilor); 10 ani: Radu Handac (Callatis Mangalia); 12 ani: Andrei Săvulescu (Callatis Man-galia); 14 ani: Andrei Graur (Congaz Constanța); fete: 8 ani: Andrada Ion (Callatis Mangalia); 7 ani (premiu special): Maria Anghel (Palatul Copiilor); 10 ani: Andreea Panainte (Palatul Copiilor); 12 ani: Codruța Copilu (Callatis Mangalia); 14 ani: Nicoleta Paris (Palatul Copiilor).
Câștigătorul concursului Open și campion județean absolut a fost Riza Salim (Congaz), urmat de Dorian Frusescu (Callatis) și Alexandru Dumitrescu (Palatul Copiilor).
Participanții au primit premii constând în cupe, medalii, manuale de șah, diplome și dulciuri oferite de organizatori.
Înaintea Campionatelor Naționale de juniori, în zilele de 2 și 3 aprilie, tot la Complexul Cleopatra, se va desfășura Campionatul Județean de seniori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5422 secunde