România este în semifinale la M20 EHF Championship. Ionuţ Stănescu, cel mai bun marcator

209
România este în semifinale la M20 EHF Championship. Ionuţ Stănescu, cel mai bun marcator - romaniasemifinale-1658494129.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională masculină de tineret a obținut cea de-a treia victorie în grupa B a M20 EHF Championship (al doilea eșalon valoric european), 33-25 cu Ucraina, terminând pe locul al doilea, poziție ce îi asigură accesul în semifinale. Selecționerul Daniel Anca s-a temut de gabaritul ucrainenilor, iar România a avut probleme în prima repriză, fiind condusă cu 7-3 în minutul 12 și 9-5 în minutul 15. La acest din urmă scor, banca tehnică a echipei noastre a cerut time-out, după care lucrurile s-au îndreptat treptat în toate fazele jocului. După ce la pauză s-a intrat la egalitate, România a avut un excelent început de repriză secundă, cu un parțial de 7-0 în primele 12 minute, care le-a asigurat un final de joc fără emoții. O evoluție solidă a tinerilor noștri handbaliști, care vor juca sâmbătă în semifinalele turneului de la Varna cu Grecia, partidă programată de la ora 20.00, ce va putea fi urmărită pe ehftv.com.

„Noi vom încerca să ne menținem cel puțin la nivelul acesta și vom vedea ce iese. Dacă fiecare dintre noi va da tot ce poate în teren, eu zic că avem șanse bune la câștigarea turneului”, a spus după meci Tamas Katona.

Ionuţ Stănescu, fiu fostului mare portar al lui HCM Constanţa şi al echipei naţionale a României, Rudi Stănescu, a fost MVP-ul meciului cu 8 reuşite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.529 secunde