România o obținut o nouă medalie la Olimpiada de la Beijing, după 8 ani. Avem bronzul și la lupte

196
România o obținut o nouă medalie la Olimpiada de la Beijing, după 8 ani. Avem bronzul și la lupte - ghoerghita61418900-1508493085.jpg

Articole recomandate

Ștefan Gheorghiță, clasat pe locul 5 la Jocurile Olimpice din 2008, la lupte libere, a primit azi la COSR medalia de bronz la categoria 74 de kilograme, după ce medaliatul cu argint de la Beijing, uzbekul Soslan Tigiev, a fost descalificat, fiind găsit dopat la reanalizarea probelor.


La ceremonia care a avut loc la Sala Amfiteatru din incinta Casei Olimpice din București, au primit distincții alți trei sportivi români, Cristina Casandra (atletism), Eusebiu Iancu Diaconu (lupte greco-romane) și Roxana Daniela Cocoș (haltere).

Atleta Cristina Casandra a fost premiată cu o diplomă pentru locul 4 ocupat la 3.000 m obstacole, Eusebiu Iancu Diaconu, pentru locul 7 ocupat în clasamentul întrecerilor de lupte greco-romane, în limitele categoriei 60 kg, iar Roxana Daniela Cocoș, pentru locul 7 pe care s-a clasat in ierarhia feminină de la haltere, la categoria 58 kg.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9764 secunde