Roxana Manu și Ștefan Paloși continuă șirul victoriilor

139

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Carmen-Roxana Manu, legitimată la LPS Constanța, s-a calificat, vineri, în finalele probelor de simplu și dublu feminin ale turneului Tenis Club București Trophy U16. 


La simplu, jucătoarea în vârstă de 15 ani a învins-o în semifinală pe letona Darija Semenistaja, 6-2, 6-2, și va juca, sâmbătă, în finală, în compania Alexandrei Braga, favorită nr. 2. În proba de dublu, sportiva antrenată de Mircea Gallan face echipă cu Maria Neacșu și va întâlni în finală perechea Alexandra Braga/Paula Onița, după ce au dispus în penultimul act de cuplul Ilinca Amariei/Theodora Iosub, scor 6-3, 6-0. 


"Roxana s-a calificat în ambele finale, însă are niște dureri în talpa dreaptă care nu îi dau pace. Practic, joacă într-un picior. Prin construcția ei ca sportivă este o luptătoare și nu va ceda acum, va strânge din dinți și va da totul pentru a câștiga trofeul", a declarat Adrian Manu, tatăl tinerei sportive. 


Ștefan Paloși (16 ani) s-a calificat, vineri, în semifinala turneului de la Preveza (Grecia), competiție din circuitul Juniors ITF și clasificată Grade 5, după ce l-a învins pe ungurul Andras Necz (17 ani) în două seturi identice, 6-3, 6-3. 


"A fost un meci foarte bun făcut de Ștefan, chiar dacă a jucat pe o căldură insuportabilă, de aproape 40 de grade. A avut tot timpul încredere în forțele sale și și-a impus jocul. Trebuie să se refacă rapid pentru partida din semifinale, care se anunță foarte grea", a declarat Ionuț Paloși, tatăl tenismanului de la TC Idu Mamaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3901 secunde