Rudel Obreja rămâne în arest

83
Rudel Obreja rămâne în arest - rudelobreja-1392312456.jpg

Articole recomandate

Fostul șef al Federației Române de Box, Rudel Obreja, va fi cercetat în continuare în stare de arest, după ce Curtea de Apel București i-a respins, astăzi, contestația față de măsura preventivă din dosarul în care acesta este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu, transmite Realitatea.net.
Curtea de Apel București a judecat în ședință secretă contestația lui Obreja la decizia Tribunalului București prin care s-a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, la cererea procurorilor DNA.
La momentul aducerii în sediul instanței, fostul șef al boxului românesc a fost întrebat de jurnaliști cine este denunțătorul din acest dosar, respectiv persoana căreia i-ar fi cerut un milion de euro pentru a interveni în favoarea ei la judecători de la instanța supremă.
Rudel Obreja a confirmat că denunțătorul este Sorin Ovidiu Vîntu, iar dosarul ar fi urmarea unei "înscenări" a acestuia. Obreja a mai spus că ar fi fost amenințat cu moartea de către Vîntu. "Cu moldovenii lui a spus că îmi ia gâtul", a afirmat fostul președinte al Federației Române de Box.
Pronunțarea deciziei privind contestația lui Obreja a fost tot secretă, potrivit noilor norme penale aflate în vigoare.
Surse judiciare au precizat însă, pentru Mediafax, că judecătorii Curții de Apel București au respins contestația.
Decizia este definitivă, astfel că Obreja rămâne în arest până în 6 martie, când procurorii DNA au posibilitatea legală de a cere prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii preventive, în cazul în care nu finalizează ancheta.
Fostul președinte al Federației Române de Box (FRB), Rudel Obreja, acuzat de trafic de influență, a fost arestat preventiv în 5 februarie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.008 secunde