Rugbist constănțean, în vizorul selecționerilor

374
Rugbist constănțean, în vizorul selecționerilor - rugbist-1459962942.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Rugby organizează, în perioada 11-13 aprilie, la București, un stagiu de pregătire dedicat sportivilor din linia l (pilieri și trăgători), sub coordonarea fostului "stejar" Marius Tincu. 


La această acțiune, au fost selecționați 26 de rugbiști din țară, printre care și Adrian Crețu (19 ani), de la CS Tomitanii Constanța. 


"Este o inițiativă venită din partea federației, care și-a propus să facă un fel de Academie pentru jucătorii de linia I și, cu timpul, acest lucru să devină o tradiție. Este un stagiu bun, având în vedere că printre jucătorii cei mai specializați în rugby se află cei din prima linie. Mă bucur că pot cunoaște tot ce avem mai bun la nivel de linia întâi ca jucători tineri și sper să vină deschiși ca să asimileze cât mai multe din informațiile pe care le vor primi. Am gândit această etapă de pregătire ca pe un întreg, din care jucătorul să învețe și despre nutriție, și despre ultimele reguli în ce privește arbitrajul la nivelul grămezii, dar și importanța pregătirii mentale a unui meci", a declarat Marius Tincu, antrenorul pachetului de înaintare al echipei naționale de seniori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4173 secunde