Rugbiştii constănţeni medaliaţi la Gimnaziadă, felicitaţi de ministrul Educaţiei

478

Articole de la același autor

Momente pline de emoţie pentru elevii-sportivi medaliaţi la Gimnaziada de vară, eveniment de anvergură care a avut loc, în perioada 14-22 mai, în Normandia (Franţa). În cadrul unei festivităţi speciale găzduite de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” din Bucureşti, jucătorii şi antrenorii lor, împreună cu reprezentanţii federaţiilor sportive de care aparţin, au fost felicitaţi de către ministrul Educaţiei, Sorin Mihai Cîmpeanu.

Echipa de rugby în 7 a României a cucerit medalia de bronz, aceasta fiind prima participare la o competiţie internaţională a generaţiei 2005-2006. Antrenor a fost profesorul Victor Bezuşcu, preşedintele CS Cleopatra Mamaia, care a avut sub comandă şi trei jucători constănţeni: Andrei Eduard Chifor, Adrian Lupu, ambii de la CS Cleopatra, şi Vlad Andrei Chelaru, de la CS Victoria Cumpăna.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, i-a oferit ministrului Cîmpeanu un balon de rugby cu semnăturile tinerilor medaliaţi, în semn de apreciere pentru susţinerea arătată.

XXX

Joi, 16 iunie, şi vineri, 17 iulie, Federaţia Română de Rugby, împreună cu Rugby Europe, organizează, pe stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, turneul european de calificare pentru Cupa Mondială de rugby în 7 din Africa de Sud 2022.

Printre echipele care vor încerca să obţină un loc la turneul final de la Cape Town (11-19 septembrie), se numără şi naţionala feminină a României, „ghindele” evoluând sezonul acesta în eşalonul de elită al rugby-ului în 7 european, Rugby Europe Sevens Championship.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6341 secunde