Rugbiştii de la CS Năvodari, amical de week-end, cu CSM Galaţi

106
Rugbiştii de la CS Năvodari, amical de week-end, cu CSM Galaţi - 1-1647607592.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari, echipă care a cucerit titlul de vicecampioană a ultimelor două ediţii ale Diviziei Naţionale de Seniori la rugby, continuă seria pregătirilor în vederea noului sezon, care va debuta la începutul lunii viitoare.

Formaţia dobrogeană şi-a reluat antrenamentele încă de la jumătatea lunii ianuarie, accentul fiind pus la început pe pregătirea fizică, iar duminică, 20 martie, de la ora 11, pe stadionul „Flacăra”, este programat meciul amical dintre CS Năvodari şi CSM Galaţi, echipă care a terminat pe locul patru ediţia precedentă de campionat.

Antrenorii Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase au ocazia de a-i vedea la lucru şi pe jucătorii transferaţi, în pauza competiţională, de la Tomitanii Constanţa. Este vorba despre Andrei Cabason, Mihai Pocovnicu, Tiberiu Oţelea şi Dragoş Burlacu.

Noutăţi şi în ceea ce priveşte infrastructura sportivă, pe stadionul „Flacăra” fiind montată o tabelă electronică modernă, care va funcţiona la meciurile echipelor de rugby şi fotbal în noile campionate.

XXX

În etapa inaugurală a Diviziei Naţionale de Seniori, CS Năvodari va întâlni, sâmbătă, 2 aprilie, pe teren propriu, pe CSU Alba Iulia. În compania aceluiaşi adversar a debutat şi sezonul precedent, când constănţenii s-au impus fără probleme, scor 95-0.

„Obiectivul pentru noul sezon este clasarea pe podium, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. Ne bucurăm că nu mai există restricţii pentru spectatori şi îi aşteptăm pe suporteri la meciuri să ne încurajeze”, a declarat antrenorul Cristian Husea.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3556 secunde