Rugbiştii de la CSM Constanţa, misiune dificilă în turneul de la Gura Humorului

151
Rugbiştii de la CSM Constanţa, misiune dificilă în turneul de la Gura Humorului - 1-1663229295.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 17 septembrie, şi duminică, 18 septembrie, la Gura Humorului, vor avea loc partidele celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de rugby în 7 seniori.

Prima rundă s-a desfăşurat, week-end-ul trecut, la Iaşi, configuraţia clasamentului, în partea sa superioară, fiind următoarea: locul 1. CSU Cluj (30 p), locul 2. CSM Galaţi (28 p), locul 3. RC Gura Humorului (26 p), locul 4. CSM Constanţa (24 p), locul 5. Ştiinţa Petroşani (22 p).

La Gura Humorului, echipa constănţeană, antrenată de Radu Nicolae Mocanu şi Victor Bezuşcu, este repartizată în Grupa D, alături Ştiinţa Petroşani, CSU Alba Iulia şi Phoenix Braşov.

Cu un nucleu de jucători format din juniori U20, CSM Constanţa caută să obţină cât mai multe victorii în al doilea turneu, unde, din nou, va da piept cu echipe de seniori.

La această competiţie, participă 15 echipe, 14 din România şi o selecţionată din Republica Moldova, aceasta nepunctând în clasament. Cea de-a treia etapă, ultima, va fi găzduită de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, în zilele de 24 şi 25 septembrie.

XXX

A fost pusă în vânzare o nouă serie de bilete pentru meciurile de la Cupa Mondială de rugby din Franţa (8 septembrie - 28 octombrie 2023).

România se află în Grupa B, alături de Irlanda, campioana mondială, Africa de Sud, Scoţia şi Tonga, urmând să joace pe 9, 17, 30 septembrie şi 8 octombrie, la Bordeaux şi Lille. Biletele se pot achiziţiona exclusiv de pe site-ul oficial tickets.rugbyworldcup.com.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Rugby

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8004 secunde