Rugby / Anglia, învinsă de Australia și eliminată de la Cupa Mondială

62
Rugby / Anglia, învinsă de Australia și eliminată de la Cupa Mondială - rugby-1443954866.jpg

Articole recomandate

Reprezentativa Angliei a fost învinsă, sâmbătă, pe Twickenham, scor 33-13, de selecționata Australiei și a fost eliminată încă din faza grupelor la Cupa Mondială pe care o găzduiește. Selecționerul Angliei, Stuart Lancaster, a declarat că jucătorii săi sunt absolut șocați și extrem de dezamăgiți, după înfrângere.



Potrivit presei internaționale, pentru prima oară în istoria Cupei Mondiale o țară organizatoare părăsește competiția încă din faza grupelor.

Selecționerul Angliei, Stuart Lancaster, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii săi sunt absolut șocați și extrem de dezamăgiți, după înfrângerea suferită.

"Suntem absolut șocați. Suntem eliminați...Nu avem cuvinte pentru a ne descrie dezamăgirea. Am avut suporteri fantastici și i-am dezamăgit. Ne-am dezamăgit țara. Am învins Fiji cu patru eseuri și am condus cu zece puncte Țara Galilor, dar nu am reușit să câștigăm. Acel meci ne-a costat foarte scump", a afirmat Lancaster.

Anglia va mai juca la Cupa Mondială în 10 octombrie, cu Uruguay, tot atunci Australia urmând să întâlnească Țara Galilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 04 Octombrie 2015
Stire din Sport : Tenis / Simona Halep, abandon la Beijing
Pagina a fost generata in 1.3039 secunde