Rugby: CS Năvodari a învins CSUAV Arad

140
1
Rugby: CS Năvodari a învins CSUAV Arad - navodari-1431178557.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, CS Năvodari a învins, în deplasare, CSUAV Arad, scor 42-3 (20-3), în meciul contând pentru etapa a șaptea a Diviziei Naționale de rugby seniori. Pentru dobrogeni au marcat: Perju (2 eseuri), Zainea 1 eseu, Comănici 1 eseu și o transformare, Papaiane 1 eseu, Pârvu 1 eseu, Dumitru 1 eseu și Trandafir o transformare și o lovitură de pedeapsă. 


"Am reusit să ne facem jocul. Ne-am făcut exact schemele de la antrenament. În a doua repriză am introdus în teren majoritatea jucătorilor de pe banca de rezerve. Adversarii au fost mai masivi, dar mai slab pregătiți fizic decât noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cristian Husea. 



Comentează știrea

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Aprilie 2015
Stire din Sport : CS Năvodari, meci  în deplasare la Iași
Pagina a fost generata in 0.3871 secunde