Rugby / România participă la Campionatul European de rugby pe plajă de la Chișinău

145
Rugby / România participă la Campionatul European de rugby pe plajă de la Chișinău - 22273372510159466015498270876159-1627210195.jpg

Articole de la același autor

Federația de la Chișinău organizează, în acest week-end, Campionatul European de rugby pe plajă, atât la masculin, cât și la feminin.

În întrecerea masculină, România va face parte din grupa A, alături de Moldova și Turcia. În grupa B vor juca Rusia, Croația și Bulgaria, informează Federaţia Română de Rugby.

Lotul nostru este compus din: Bălan Vlad, Chiriac Marius, Niţu Traian Valentin, Florea Jilăveanu Rafael David, Graure Mihai, Ivanciu Constantin Ioan, Tudose Alexandru Ionuţ, Mircea Silviu-Ionuţ, Neagu Ovidiu Cristian, Zamfir Cristian. Echipa este antrenată de Alexandru Marin Jr.

Echipa feminină este și ea creată pe structura naționalei de Sevens din: Brânză Andreea, Cîrgea Carmen Ioana, Ghebu Ioana Ştefania, Leca Ana Marilena, Milicu Daniela, Nanu Ana Maria, Preda Bianca, Roşca Simona, Sandu Ana Maria, Vizitiu Maria Emilia. Antrenor Alexandru Marin Sr.

Fetele vor evolua în grupa B alături de Rusia, Letonia și Bulgaria, în timp ce în grupa A se vor duela Moldova, Croația și Turcia.

Foto: Facebook / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8229 secunde