Rugby: Selecționerul Lynn Howells a început pregătirea pentru Cupa Mondială

336
1
Rugby: Selecționerul Lynn Howells a început pregătirea pentru Cupa Mondială - rugby-1436707794.jpg

Articole de la același autor

În perioada septembrie-octombrie, reprezentativa României de rugby va participa la Rugby World Cup. Pentru un loc în echipa națională, 50 de jucători au intrat într-un stagiu de pregătire. Conform site-ului Federației Române de Rugby, primul cantonament a avut loc la Cheile Grădiștei, acestuia urmându-i alte sesiuni de pregătire centralizată.

Aceiași sursă menționează faptul că antrenorul naționalei, Lynn Howells îi caracterizează pe jucătorii români ca fiind "disciplinați. Spre deosebire de jucătorii englezi, de exemplu, Stejarii nu pun la îndoială indicațiile staff-ului și dovedesc mereu o etică ireproșabilă".

Selecționerul a subliniat faptul că va pune mai mare accent pe pregătirea fizică, acesta fiind și un criteriu de selecție a jucătorilor care vor participa în toamnă la Rugby World Cup, desfășurată în Anglia:

"Sunt mulțumit de rezultatele de până acum. Este normal să ne pregătim la nivelul celor mai bune echipe de talie mondială, pentru că ne vom confrunta cu ele în competiția care urmează și trebuie să le facem față. Pregătirea pentru Rugby Word Cup este una solicitantă, iar localizarea cantonamentelor la altitudine este una intenționată, întrucât antrenamentele în respectivele condiții solicită mai mult individul și îl pregătesc pentru a fi în formă, astfel încât să poată juca integral într-o partidă de talia celor din cadrul Cupei Mondiale"

Cei 50 de sportivi sunt: Ionel Badiu, Paulică Ion, Mihăiță Lazăr, Constantin Pristaviță, Horațiu Pungea, Petru Tamba, Alexandru Țăruș, Andrei Ursache, Vlad Bădălicescu, Alexandru Gordaș, Eugen Căpățână, Alexandru Oancea, Andrei Rădoi, Otar Turașvili, Mihai Adăscăliței, Marian Drenceanu, Valentin Popîrlan, Marius Sîrbe, Florin Tatu, Marius Antonescu, Johannes van Heerden, Stelian Burcea, Daniel Carpo, Viorel Lucaci, Mihai Macovei, Andrei Nistor, Ovidiu Toniță, Valentin Ursache, Randall Morrison, Valentin Calafeteanu, Grigoraș Diaconescu, Florin Surugiu, Tudorel Bratu, Jodi Rose, Michael Wiringi, Dănuț Dumbravă, Robert Dascalu, Csaba Gal, Florin Ioniță, Florin Vlaicu, Paula Kinikinilau, Adrian Apostol, Ionuț Botezatu, Florin Dumitru, Stephen Hihetah, Mădălin Lemnaru, Robert Neagu, Cătălin Fercu, Cosmin Manole, Sabin Strătilă.



Comentează știrea

const
12 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6635 secunde