Rusia reduce cu 560 de milioane de dolari bugetul alocat organizării Campionatului de Fotbal

133
2
Rusia reduce cu 560 de milioane de dolari bugetul alocat organizării Campionatului de Fotbal - putin-1435043899.jpg

Articole recomandate

Guvernul rus reduce cheltuielile destinate organizării Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. Potrivit Reuters, bugetul alocat evenimentului sportiv a fost redus cu 560 de milioane de dolari și este estimat în prezent la 11,8 miliarde de dolari.



Economiile se vor reflecta în reducerea numărului de locuri de cazare pentru turiști. Autoritățile de la Moscova s-au văzut nevoite să mai scadă cheltuielile din cauza dificultăților economice prin care trece țara, potrivit Digi.ro.

Organizarea Campionatului Mondial în Rusia este pusă sub semnul întrebării de ancheta de corupție deschisă în cazul mai multor oficiali FIFA. Președintele Vladimir Putin a promis că va face tot ce îi stă în putință pentru ca planurile să nu se schimbe, cu atât mai mult cu cât 2018 este și an electoral.



Comentează știrea

rodica
23 iunie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]

autor
23 iunie 2015
Fotbal

trebuie boicotat campionatul mondial de fotbal din rusia din cauza războiului pe care îl poartă în Ucraina huooooo rusia !!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3235 secunde