ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ / Criminalul din Viile Noi, condamnat

2152
9

Articole recomandate

Autorul triplului asasinat din cartierul Viile Noi, Ștefan Alexandru Stoica, a fost condamnat, ieri, de Tribunalul Constanța, la închisoare pe viață. De asemenea, inculpatul este obligat și la plata de daune morale către familiile victimelor în cuantum de aproape 700.000 euro.

"Pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat (comis asupra victimelor: Pîrvuleț Gherghina, Martoiu Paraschiva și Martoiu Cristian Marius) condamnă pe inculpatul STOICA ȘTEFAN ALEXANDRU , la pedeapsa detențiunii pe viață.

Pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată condamnă pe inculpatul la pedeapsa de 10 ani închisoare. Contopește pedeapsa detențiunii pe viață cu pedeapsa de 10 ani închisoare și va aplica inculpatului STOICA ȘTEFAN ALEXANDRU pedeapsa cea mai grea, cea a detențiunii pe viață.

Respinge cererea de înlocuire arest preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau cu cea a controlului judiciar.

Conform art.109 alin.3 Cod penal obligă inculpatul STOICA ȘTEFAN ALEXANDRU la tratament medical de specialitate până la însănătoșire, fiind necesară înlăturarea stării de pericol.

Admite în parte acțiunea civilă formulată de părțile civile Martoiu Mădălin Gabriel și Martoiu Ștefan și obligă pe inculpatul STOICA ȘTEFAN ALEXANDRU către partea civilă Martoiu Mădălin Gabriel la plata sumei de 250.000 euro în echivalent lei la data plății, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea fiului său Martoiu Cristian Marius și la plata sumei de 200.000 euro în echivalent lei la data plății, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea mamei sale Martoiu Paraschiva și obligă același inculpat către partea civilă Maroiu Ștefan la plata sumei de 80.000 euro în echivalent lei la data plății, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea nepotului său Martoiu Cristian Marius și la plata sumei de 150.000 euro în echivalent lei la data plății, cu titlu de daune morale reprezentând uciderea soției sale Martoiu Paraschiva", scrie în sentința dată ieri de judecătorii Tribunalului Constanța. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.  

Comentează știrea

de ce sa irosim banii
23 iunie 2015
la moarte

30 de mil pe luna sa-l tinem la caldura si sa-i dam mancare si el nu va aduce niciodata vreun beneficiu societatii.

justitiarul
23 iunie 2015
termina draq .

Ba mai terminati draq cu 3000 de lei pe luna ! Poate banii astia ii ia altcineva . In niciun caz un detinut nu primeste mancare si tratatii de 3000 de lei stai linistit ! Se da mancare ca la porci iar cazarea nu mai vorbim despre ea ! Astea sunt magariile oamenilor care traiesc bine de pe urma condamnatilor ! Asa ca taci draq din gura daca nu stii ce vorbesti nu mai da cu gura aiurea ! Mars draq ...

Andrei
23 iunie 2015
ce conteaza

eu as plati linistit niste bani sa stea asta acolo la bulau, doar sa stiu ca nu e liber in societate si pasibil sa faca din nou o asemenea nenorocire. e sanatos ca o asemenea fata ca a lui cu asemenea acte macabre la activ nu va mai fi printre noi. salutam politia si regrete celor indoliati. tampitul...

Andrei
23 iunie 2015
p.s.

"de ce sa irosim banii" cam ce beneficiu crezi ca ar putea sa aduca un asemenea individ ? singurul ar fi acela de a sta departe de civilizatie, intr-o grota sus in munti pe alt continent, sau daca nu, la bulau.

Dreptate
23 iunie 2015
Spanzurat

Asta e tânăr și mănâncă banii statului DEGEABA! Toți care au pedepse pe viață spânzurați,ca și așa libertatea nu o mai văd și irosim bani degeaba cu ei....știu ca cârcotași sunt mulțiși ori fi multe comentarii,dar trebuiau să se gândească și la consecințe înainte de a face faptă

Perfect
23 iunie 2015
Pt dreptate

Initial am vrut sa fiu de acord cu tine, dar nu e asa. In primul rand ar scapa prea usor. Pedeapsa pe care a primit-o e exact ce trebuie. Sa ne gandim ca acest animal va fi inchis cu cei mai grei si la regim de maxima securitate. Un 'dragalas' ca el va fi fara discutie postit de toti detinutii, plus ca a omorat un copil alta bila neagra. Deci daca va inchipuiti ca animalul asta va trai linistit in puscarie va inselati amarnic. Alta chestiune, nimeni si nimic de pe lumea asta nu ne da dreptul sa ucidem, indiferent de situatie ! Nimeni si nimic !

rodica
23 iunie 2015
Urgent! Lucru la domiciliu!

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email:[email protected]

Adrian
23 iunie 2015
la ocna

De ce nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea! Inchipuiti-va ca orice nenorocit satul de viata si care nu are curaj sa se sinucida comite o fapta de genul asta stiind ca va fii executat fara dureri ca asa e in America pe care ii copiem in toate! E prea usor! As propune pe viata ocna,la stuf,in mina sau altele de genul unde sa sufere si sa plateasca! In plus isi va plati si castronul de laturi ca altceva nu i-as da!

:))))
10 noiembrie 2015
panarama

cum plateste despagubirile ? :)))))))) ma doare capu ... treb sa il lase sa jefuiasca o banca sa nu plece cu datorii :))))))))))))))))))))))))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde