Atacatorul gay a fost prins. Constănțeanul și-a înjunghiat "iubitul" pentru bani

1290
Atacatorul gay  a fost prins. Constănțeanul și-a înjunghiat

Articole de la același autor

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat de urma individului din Constanța acuzat de tentativă de omor și tâlhărie. Vlad B., de 18 ani, din Poarta Albă, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

"Bărbatul a fost identificat ieri (n.r. - joi noapte), în jurul orei 23.50, pe strada 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca. În fapt, la data de 10 iunie, pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi agresat un bărbat, de 52 de ani, din Gherla, provocându-i leziuni care i-ar fi pus viața în pericol", au declarat polițiștii clujeni.

Potrivit oamenilor legii, tânărul ar fi furat din casa victimei peste 1.000 de lei și un card bancar. Acesta a reușit să îl facă pe bărbatul de 52 de ani să îi spună PIN-ul pentru a putea intra în posesia banilor. Polițiștii din Cluj continuă cercetările pentru a stabili dacă tânărul a comis și alte infracțiuni. Menționăm că alarma s-a dat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 04.00, când victima a sunat la 112 și a cerut ajutor. Criminaliștii și cadrele medicale s-au deplasat imediat pe strada Victoriei, din localitatea clujeană Gherla. Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgență la spital, iar zona a fost împrejmuită de autorități care au demarat o anchetă.

Potrivit unor surse, victima și agresorul se cunoșteau și întrețineau raporturi sexuale contra cost. În noaptea respectivă, Vlad B. ar fi aflat că victima are o sumă importantă de bani, așa că l-a înjunghiat, i-a furat bunurile și apoi s-a făcut nevăzut. Lăsat într-o baltă de sânge, bărbatul de 52 de ani a sunat la ușile vecinilor, însă nimeni nu i-a deschis, scara blocului fiind năclăită de sânge…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1021 secunde