Rugby / Stagiu de pregătire și selecție pentru naţionala de juniori U18 a României, la Bârlad

78
Rugby / Stagiu de pregătire și selecție pentru naţionala de juniori U18 a României, la Bârlad - 1-1650875511.jpg

Articole de la același autor

Între 15 şi 20 mai, la Bârlad, va avea loc un stagiu de pregătire și selecție pentru România U18. Toți sportivii convocați au fost văzuți de către Marius Tincu, directorul tehnic al Federației Române de Rugby, în vizitele pe care le-a făcut la cluburile din țară în timpul pandemiei pentru a lucra cu jucătorii și antrenorii.

Pentru acest cantonament, staff-ul tehnic a selectat 37 de jucători - 19 în pachetul de înaintare și 18 pe linia de trei-sferturi, informează Federaţia Română de Fotbal.

Este primul stagiu de pregătire și selecție pentru România U18 în acest an. „Stejăreii” vor participa în sezonul competițional 2022 la Campionatul European rugby XV, locația și data de desfășurare a competiției urmând să fie anunțate de Rugby Europe.

Astfel, în ce privește reunirea lotului, sportivii care evoluează la echipele din Baia Mare, Bârlad, Iași, Galați și Gura Humorului se vor prezenta duminică, 15 mai, la ora 19.00, Baza Sportivă CSS Bârlad, iar cei legitimați la cluburile din Timișoara și București se vor reuni în aceeași zi, la ora 14.00, la București, la sediul Federației Române de Rugby și vor face deplasarea spre Bârlad cu microbuzul FRR.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6554 secunde