Rugby / „Stejarii” se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru fostul jucător Ștefan Stan

129
Rugby / „Stejarii” se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru fostul jucător Ștefan Stan - 19580808642718191995493299880822-1636035071.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională de rugby va strânge fonduri pentru fostul jucător Ștefan Stan, rămas paralizat după un accident de motocicletă, informează Federaţia Română de Rugby.

„Jucătorii de rugby sunt cunoscuți pentru faptul că promovează și trăiesc după un set de valori. Iar una din aceasta este Solidaritatea. Nu puteam rămâne indiferenți la drama lui Ștefan și vom încerca și noi să îl ajutăm. Sunt sigur că sunt mulți din mișcarea rugbystică din România, și nu numai, care vor dona și îl vor ajuta, dar care nu știu despre cazul lui. Este un proiect de lungă durată pentru Federația Română de Rugby și vom implica și echipa națională, atât cât este posibil, în astfel de cazuri sociale.

Duminică, cu Uruguay, «stejarii» vor purta chiar pe echipamentul de joc mesaje prin care vor îndemna fanii și familia mare a rugbyului românesc să doneze pentru această cauză. Vom fi alături de Ștefan și sperăm ca într-o bună zi să se recupereze integral”, a declarat Alin Petrache, președintele FRR.

În această perioadă, Ștefan și soția sa se pregătesc să plece în Germania pentru investigații amănunțite care vor stabili următorii pași în ce privește intervențiile medicale viitoare.

Ștefan Stan a jucat pentru Grivița și Aurel Vlaicu la juniori. La nivel de Seniori a evoluat pentru Stusta Munchen (Germania), Timișoara, Jaèn (Spania), Olimpia București, CSM București, Pantelimon, Dinamo București, Sportul Studențesc, dar și pentru naționalele de juniori ale României.

Foto: Federaţia Română de Rugby 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde