Rugby-ul constănţean, îndoliat. Drum lin, prof. Dumitru Bucur!

863
Rugby-ul constănţean, îndoliat. Drum lin, prof. Dumitru Bucur! - rugby2-1618237389.jpg

Articole de la același autor

Rugby-ul constănţean a suferit o mare pierdere, după ce profesorul Dumitru Bucur - „Ghiocel”, aşa cum era cunoscut în lumea sportului cu balonul oval - a încetat din viaţă.

A activat la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, de unde a şi ieşit la pensie, dedicându-şi viaţa descoperirii şi formării tinerilor rugbişti, prin mâna sa trecând generaţii şi generaţii de campioni.

Dispariţia sa a provocat multă tristeţe în rândul familiei sportului constănţean, iar din seria mesajelor transmise, îl publicăm pe cel al Elenei Frîncu, fosta vicecampioană mondială la handbal având un mesaj, în acest context, către tânăra generaţie.

„Urmaţi-ne performanţele! Plecăm unul câte unul… aşa a lăsat bunul Dumnezeu. A venit rândul lui Dumitru Bucur… Aveţi performanţe multe lăsate după noi… Îmbogăţiţi-le! Constanţa are tineri de mare valoare, iar fericirea constă în ceea ce laşi după tine!”, a transmis Elena Frîncu.

XXX

Şi o altă veste tristă din rugby: a încetat fulgerător din viaţă, la numai 54 de ani, fostul antrenor al pachetului de înaintare al echipei naţionale Massimo Cuttitta. Acesta s-a stins din viaţă, duminică seară, la un spital din Albano, în urma complicaţiilor provocate de virusul Covid-19.

Cuttitta a făcut parte din staff-ul României în anii 2017 şi 2018, fiind considerat unul dintre cei mai buni specialişti în pregătirea înaintării, lucrând timp de şapte ani cu naţionala Scoţiei.

De asemenea, a fost unul dintre marii jucători ai Italiei, căpitan al echipei, pentru care a evoluat în 70 de partide. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8702 secunde