Rugbystul Adrian Moţoc nu a fost suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Italia

173
Rugbystul Adrian Moţoc nu a fost suspendat pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Italia - motoc-rugby-1692970136.jpg

Articole de la același autor

Adrian Moţoc, unul dintre jucătorii de bază ai ''stejarilor'', nu a fost suspendat după cartonaşul roşu primit în meciul test cu Italia de săptămâna trecută, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Rugby.

Moţoc este liber să joace şi poate evolua chiar în primul meci al României la Cupa Mondială, cu Irlanda, partidă ce va avea loc la Bordeaux pe 9 septembrie.

Adrian Moţoc, care evoluează pe post de linia a doua, a primit cartonaşul roşu în urma unui placaj periculos în zona gâtului, într-un ruck, asupra lui Michele Lamaro, în minutul 9 al partidei test Italia - România, încheiată cu victoria gazdelor, 57-7, sâmbătă 19 august.

Internaţionalul român a fost audiat miercuri de o comisie independentă World Rugby prezidată de galezul Rhian Williams, care îi mai are în componenţă pe foştii internaţionali Leon Lloyd (Anglia) şi John Langford (Australia), verdictul fiind anunţat joi seara.

Comisia a decis că acţiunea jucătorului merită cartonaş roşu, dar a stabilit că acesta beneficiază de circumstanţe atenuante, deoarece rezultatul final al acţiunii a fost determinat şi de mişcarea adversarului care ieşea din ruck. Astfel, nu a dictat sancţiuni suplimentare de suspendare a lui Moţoc, acesta fiind liber să joace.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.582 secunde