S-a decis! Cupa României la baschet masculin, reprogramată în noiembrie

313
S-a decis! Cupa României la baschet masculin, reprogramată în noiembrie - sadecis-1603899556.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat, la ultima şedinţă, cu majoritate de voturi, ca turneul preliminar al Cupei României la baschet masculin să fie reprogramat pentru perioada 8/10-13 noiembrie 2020, înaintea „ferestrei” lotului naţional de seniori.

Competiţia ar fi trebuit să se desfăşoare între 17 şi 22 octombrie, dar a fost suspendată, din cauza numărului mare de jucători infectaţi cu virusul Covid-19.

Aşadar, BC Athletic Constanţa va evolua, conform repartiţiei, în Grupa B a Cupei României, întrecerile fiind găzduite de Arena „Antonio Alexe” din Oradea. Adversarele formaţiei de pe litoral vor fi CSM CSU Oradea, Steaua Bucureşti, SCM Craiova şi CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Meciurile din Grupa A, în care sunt repartizate U-BT Cluj, Dinamo-Ştiinţa Bucureşti, BCMU Argeş Piteşti şi CSM Galaţi, se vor desfăşura în Arena de Baschet din Bucureşti, iar partidele din Grupa C, în care concurente sunt CSU Sibiu, SCM Timişoara, CSO Voluntari şi CSM Tg. Jiu, vor fi găzduite de Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu.

v v v

Naţionala masculină de baschet a României (selecţioner Tudor Costescu) se va reuni, pe 13 noiembrie, la Bucureşti, pentru un cantonament de zece zile înaintea deplasării în „bula” de la Valencia, acolo unde va juca împotriva reprezentativelor Poloniei (28 noiembrie) şi Spaniei (30 noiembrie).

După stagiul de pregătire de la Bucureşti, „vulturii” vor decola spre Valencia, pe 23 noiembrie.

Reprezentativa masculină de baschet a României va evolua în „fereastra” programată pentru finalul lunii noiembrie la Valencia, într-o „bulă” epidemiologică în care vor fi prezente toate adversarele din Grupa A a FIBA EuroBasket Qualifiers 2022. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1185 secunde