Liga Națională de baschet feminin

Să fie din nou victorie! CS Phoenix-Știința, cu motoarele turate la maxim

193
Să fie din nou victorie! CS Phoenix-Știința, cu motoarele turate la maxim - safie-1540567961.jpg

Articole de la același autor

Formația feminină de baschet CS Phoenix-Știința Constanța caută, sâmbătă, de la ora 15, la Sala Sporturilor, cea de-a patra victorie în Liga Națională, Grupa B, împotriva echipei CS Agronomia București.

Jucătoarele antrenate de Predrag Stanojcic și Volha Tămârgeanu sunt neînvinse în acest sezon. În afara celor trei succese din Liga Națională, CS Phoenix-Știința a câștigat și cele două partide din Cupa României. De partea cealaltă, CS Agronomia are două victorii din tot atâtea partide în Liga Națională, însă a fost eliminată din primul tur al Cupei României, după o "dublă" de foc cu CSM Alexandria (110-113 la general).

Probleme de ordin medical în echipa de pe litoral nu există, astfel că Phoenix-Știința va alinia cea mai bună garnitură, din care nu vor lipsi cele mai bune jucătoare ale începutului de stagiune: Vladinka Erak și Chelsea Douglas. Sârboaica Erak este la primul sezon în tricoul Phoenix-ului, însă este lidera echipei la capitolele puncte marcate, recuperări ofensive și defensive și eficiență.

În afara duelului de la Constanța, în Grupa B se mai dispută partidele CSM Alexandria - CSU CSM Oradea și CS Rapid București - ACS KSE Târgu Secuiesc.

Scandal în Cupa României

Federația Română de Baschet a deschis o anchetă în privința partidei dintre Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad, din turul precedent al Cupei României, în care formația din Arad ar fi făcut non-combat, pentru a le permite brașovencelor să se califice din postura de "lucky looser". În ultimul minut al partidei, se vede pe imagini cum jucătoarele oaspete greșesc foarte ușor repunerile, pentru a le permite adversarelor să se distanțeze, astfel încât diferența din tur (61-70) să fie minimă (scor final 74-66).

Dacă vor fi găsiți vinovați, sportivii și antrenorii pot fi amendați și suspendați din activitatea sportivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2018
Stire din Sport : "Gladiatori" cu suflet mare
Pagina a fost generata in 1.2162 secunde