Să vină Cupa la Constanța! HC Dobrogea Sud cheamă suporterii la sală

230
Să vină Cupa la Constanța! HC Dobrogea Sud cheamă suporterii la sală - savinacupa-1520875422.jpg

Articole de la același autor

Așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii handbalului constănțean. Ieri, Federația Română de Handbal a pus în vânzare biletele și abonamentele pentru accesul la Final Four-ul Cupei României de handbal masculin, ce se va disputa, sâmbătă și duminică, în Sala Sporturilor din Constanța. 


Trofeul Cupei României se va înmâna la Constanța, iar fanii de pe litoral își pun toate speranțele că acesta va rămâne în Cetatea Tomisului. Drept urmare, au accesat cu frenezie platformele online de unde își pot procura tichetele de acces - bilete.ro și www.frh.ro/bilete. Un bilet pe o zi costă 20 de lei, cu care poți viziona ambele partide ale zilei, iar un abonament pe ambele zile costă 35 de lei. 


Prețurile sunt accesibile, iar constănțenii și-au anunțat prezența în număr mare la Sala Sporturilor, pentru a-și încuraja favoriții în tentativa de a cuceri al doilea trofeu din istoria clubului, după Supercupa câștigată în 2017. 


Sâmbătă, 17 martie, în prima semifinală, de la ora 12.30, se vor întâlni SCM Politehnica Timișoara și CS Minaur Baia Mare, iar de la ora 16, va avea loc "finala din semifinală", dintre HC Dobrogea Sud Constanța și CSA Steaua București.


În continuare, conducerea clubului constănțean face apel către suporteri, să vină în număr cât mai mare, deoarece doar împreună pot renaște spiritul de luptă din trecut. 


"Începe o săptămână importantă pentru echipa noastră. Pentru prima dată, Cupa României se decernează la Constanța. Anul trecut, am jucat finala cu Dinamo. Acum vrem mai mult! HC Dobrogea Sud are în spate istoria celor șase cupe câștigate de HCM. Sâmbătă și duminică, luptăm pentru trofeu cu Steaua București, Politehnica Timișoara și Minaur Baia Mare, în turneul final de la Sala Sporturilor. Fiți alături de noi. Haideți să umplem sala! Același spirit, ca întotdeauna. Hai HCDS! Hai Constanța!", este mesajul postat pe pagina de facebook a clubului. 


Duminică, 18 martie, sunt programate jocurile de clasament. Pierzătoarele de sâmbătă vor juca finala mică, de la ora 13.30, iar lupta pentru trofeu se va da la ora 16.30. 


Câștigarea trofeului Cupei României i-ar asigura, anul viitor, Constanței prezența în Cupa EHF, a doua competiție ca valoare din handbalul european. 


Tot ieri, a fost și ziua tehnicianului ce pregătește din acest sezon HC Dobrogea Sud Constanța, Sandu Iacob, cel care a împlinit frumoasa vârstă de 41 de ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2308 secunde