Sabangeanu a marcat pentru naționala României U16

102
Sabangeanu a marcat pentru naționala României U16 - sabangeanu-1458118447.jpg

Articole de la același autor

Naționala U16 a României, s-a impus ieri cu scorul de 2-0, în fața reprezentativei Italiei U15, în prima partidă amicală programată între cele două echipe, în această perioadă. Tricolorii au deschis scorul prin jucătorul Academiei Hagi, fundașul dreapta Alexandru Sabangeanu, în minutul 17, care a transformat un penalty. Golul doi a fost marcat de Daniel Onișa, jucător care ieri și-a serbat ziua de naștere. Selecționerul României a mai folosit contra Italiei și un alt jucător al Academiei Hagi: Cosmin Tucaliuc.

A doua partidă amicala între cele două naționale se va disputa joi, 17 martie, de la ora 11, la Centrul Național de Fotbal Buftea.

La partidă a fost prezent și fostul mare jucător al naționalei României și a Craiovei Maxim, supranumit "Minunea blondă", Ilie Balaci, care i-a încurajat și le-a dat sfaturi băieților înaintea partidei.

XXX

Pe adresa Academiei Hagi au sosit nouă telegrame de convocare pentru tinerii jucători. Selecționerul Andrei Spier i-a convocat pe pe Arpad Tordai, Dan Panait, Alexandru Cicâldău și Cristian Ene, la naționala U19 a României, care va participa la Turul de Elită al Campionatului European. Tinerii tricolori vor pleca în Austria (gazda turneului) pe 23 martie.

Alte cinci convocări au fost trimise de selecționerul României U18, Costel Enache, pentru cele două partide amicale de la Piatra Neamț din perioada 23-30 martie, contra naționalei Moldovei U18. Cei cinci jucători sunt: Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă, Szabolcs Kilyen, Carlo Casap și Ianis Hagi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Sport : Podium pentru canotorii de la CS Farul
Pagina a fost generata in 3.2622 secunde