O șansă imensă pentru un rugbist constănțean

Sabin Strătilă, cel mai tânăr "stejar" de la Cupa Mondială

563

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României a participat, joi seară, la festivitatea de bun venit la Cupa Mondială, organizată de England Rugby, la Christ Church Spitalfields, o biserică anglicană construită între anii 1714 și 1729. Ceremonialul a fost deschis de corul de copii de la Școala St. Aubyn, care a interpretat, în fața unui public numeros, melodia "World in Union".

Vicepreședintele World Rugby, Oregan Hoskins, și președintele Federației Engleze de Rugby, Jason Leonard, le-au urat bun venit "ste-jarilor" și mult succes la această ediție a Cupei Mondiale.

Rând pe rând, jucătorii au primit medaliile de participare și faimoasele șepcuțe brodate cu logo-ul Cupei Mondiale, care se oferă la fie-care ediție a competiției și prin care se atestă calitatea de jucător.

Cel mai emoționat a fost Sabin Strătilă, constănțeanul care, la 20 de ani, este cel mai tânăr component al naționalei.

"Am avut emoții foarte mari. Mă bucur că mi s-a oferit această șansă de a fi aici, în echipă, și vreau să ajut cât pot de mult. A fost o ceremonie frumoasă, toți au fost foarte primitori și amabili cu noi, sunt momente pe care orice jucător le visează", a declarat Strătilă.

v v v

Vineri, "stejarii" au efectuat, la Dulwich College, două antrenamente - unul de la ora 12.00, al doilea de la ora 18.00, ora României.

Iată adversarii naționalei României în Grupa D a Cupei Mondiale: Franța, vicecampioana mondială (23 septembrie, Londra, "Olympic Stadium"), Irlanda, deținătoarea trofeului Six Nations (27 septembrie, Londra, "Wembley"), Canada (6 octombrie, Leicester) și Italia (11 octombrie, Exeter). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6692 secunde