Divizia A la handbal masculin, etapa a treia

HC Farul, în căutarea primelor puncte din istorie

214
HC Farul, în căutarea primelor puncte din istorie - hcfarul-1442590724.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii handbalului constănțean au parte de un week-end activ. Duminică, 20 septembrie, suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, unde, de la ora 12.00, se va desfășura partida dintre HC Farul Constanța și Cimentul Bicaz, contând pentru cea de-a treia etapă a Diviziei A la handbal masculin.

Față în față se vor afla două echipe care, în actuala stagiune, nu au acumulat niciun punct. În clasament, tânăra formație pregătită de Eden Hairi ocupă locul 10, în timp ce oaspeții sunt pe poziția a 14-a, ultima, cu un pasiv chiar de trei puncte, datorat neprezentării la meciul din prima etapă, de la Buzău.

FRH a delegat la întâlnirea HC Farul - Cimentul Bicaz o brigadă de arbitri din București, R. Dinu/G. Dogărescu.

HCD, derby la Suceava

În timp ce HC Farul beneficiază de susținerea fanilor, HC Dobrogea Sud se deplasează la Suceava, unde va înfrunta, luni, 21 septembrie, de la ora 11.00, pe CSU. Este un veritabil derby al campionatului, atât CSU (locul I, 6 p), cât și HCD (locul 2, 6 p, golaveraj inferior) fiind aspirante la promovare.

Litera regulamentului va fi aplicată de o brigadă din Moldova, I. Cristea (Iași)/S. Hagiu (Vaslui).

Celelalte partide ale rundei se vor juca, duminică, după următorul program: LPS Piatra Neamț - CS Bucovina, ACS Teleorman Alexandria - Poli Iași, HC Buzău - CSU Târgoviște, CSM București II - ACS Atletico Alexandria, GSIP Moreni - Știința Bacău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea a învins HC Farul
Pagina a fost generata in 0.6943 secunde