HC Dobrogea Sud, a doua reprezentație în fața propriilor suporteri

172
HC Dobrogea Sud,  a doua reprezentație  în fața propriilor suporteri - hcdobrogeasud-1441910468.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 12 septembrie, la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud va primi vizita GSIP Moreni, în meciul contând pentru etapa a doua a Diviziei A la handbal masculin. Partida va începe la ora 17.00.

După victoria contra echipei mai tinere HC Farul, HC Dobrogea va întâlni o altă adversară din Divizia A, GSIP Moreni, care a debutat cu o înfrângere în fața formației CS Vicov Bucovina, scor 33-36.

Gazdele se află pe al treilea loc în clasament, în timp ce oaspeții se regăsesc pe poziția a opta.

În a doua etapă, HC Farul va evolua, duminică, pe terenul Științei Municipal Bacău, echipă clasată pe locul al patrulea. Elevii lui Eden Hairi se află pe locul 11. Deși au debutat cu o înfrângere, antrenorul Hairi este încrezător: "Vom aborda toate meciurile cu seriozitate, pentru că niciodată nu se știe ce joc vor face adversarii. Ne ducem cu încredere la Bacău, unde sperăm să facem un joc bun. Pentru mulți jucători, meciul cu Dobrogea Sud a fost «botezul» la seniori".

Iată celelalte meciuri ale etapei: Poli Iași - LPS Piatra Neamț, CS Vicov - CSU Suceava, Cimentul Bicaz - CSM București II, CSU Târgoviște - Teleorman Alexandria, Atletico Alexandria - HC Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea a învins HC Farul
Pagina a fost generata in 0.9371 secunde