Halterofilii constănțeni, performanțe excepționale la Naționale

122

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, la Arad, se desfășoară etapa finală a Campionatului Național de haltere seniori și Cupa României pentru juniori și cadeți. Competiția nu s-a încheiat, dar delegația constănțeană și-a adjudecat câteva medalii.

La Cupa României la juniori 3, Albert Mărgăritescu (56 kg, CS Farul) a cucerit trofeul, în timp ce Ionuț Arsu (45 kg, LPS) a câștigat argintul, George Beșleagă (50 kg, LPS) s-a clasat pe locul trei, iar Adrian Alexandru Roșu (50 kg, LPS), pe locul patru.

La Campionatul Național de seniori feminin, Alexandra Dumitrescu (75 kg, CS Farul) a câștigat aurul la aruncat, smuls și total, la fel ca și Iulia Mocanu (+75 kg, CS Farul). Tot de la CS Farul, Bianca Dumitrescu (48 kg) a obținut primul loc la smuls și locul doi la aruncat și total.

Sportivele sunt antrenate de Angheluș Beșleagă și Mariana Dumitrașcu.

"La Alexandra mă așteptam să ia aurul, pentru că este la al patrulea titlu național. Surpriza a venit din partea Iuliei și a Biancăi. Ne-am atins cu mult obiectivul propus", a declarat antrenorul fetelor.

În concurs, urmează să mai intre Aurel Tătaru (105 kg, CS Farul), Adrian Roșu (105 kg, CS Farul) și Alin Olteanu (85 kg, CS Farul). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4846 secunde