Divizia A la handbal masculin

HC Dobrogea Sud, victorie la scor de maidan cu GSIP Moreni

293
4
HC Dobrogea Sud, victorie la scor de maidan cu GSIP Moreni - hcdobrogea1-1442155502.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud a oferit un adevărat spectacol, sâmbătă, la Sala Sporturilor, în meciul contra GSIP Moreni, din etapa a doua a Diviziei A de handbal masculin, câștigat cu scorul de 59-16.

Veteranii Constanței s-au impus fără probleme în fața tinerilor de la GSIP Moreni, gazdele dominând autoritar partida. Experiența și valoarea și-au spus cuvântul și la nici 10 minute de la fluierul de start, HCD conducea cu 11-3. Oaspeții, abia ieșiți din juniorat, au avut parte de o lecție de handbal de la Toma, Buricea, Cutura și Rakcevic. HCD și-a adjudecat prima repriză, scor 31-11.

În a doua parte a jocului, HCD bifa câte un gol pe minut și nu mai era mult ca tabela să indice 60 de goluri în dreptul gazdelor. Antrenorul Djordje Cirkovic a decis ca în ultimele minute să le dea o șansă și jucătorilor mai tineri și nou veniți la malul mării. Manoilă, Bologa, Munteanu și Bodnărescu au continuat recitalul, închizând partida, scor 59-16.

Pentru HCD, au marcat: Cutura 1, Buricea 2, Culea 2, Rak-cevic 4, Angelovski 4, Săulescu 4, Bologa 4, Toma 5, Manoilă 5, Munteanu 6, Subțirică 11, Bodnărescu 11.

În etapa viitoare, HCD va juca pe terenul CSU Suceava.

"Ne bucurăm că au intrat și tinerii și s-au mobilizat până la final. A fost un meci de pregătire foarte bun pentru noi, fiindcă ne așteaptă o deplasare cu un meci mai greu la Suceava. Avem o săptămână să îl pregătim. Va fi o luptă grea să atingem performan-ța pe care a avut-o HCM, dar noi vrem să dăm totul pentru Constanța", a declarat Laurențiu Toma.

v v v

Ieri, HC Farul a întâlnit pe Știința Bacău, în cadrul aceleiași etape. Constănțenii au pierdut meciul, scor 15-33 (7-15).

Iată și alte rezultate din etapa a doua: Poli Unistil Iași - LPS Piatra Neamț 45-19, CSM Cimentul Bicaz - CSM București II 19-46, CSU Târgoviște - ACS HD Teleorman Alexandria 28-35.

Ieri, s-au mai jucat meciurile ACS Atletico Alexandria - HC Buzău 2012 și CS Vicov Bucovina - CSU Suceava. 

Comentează știrea

WJdDLVoupg
7 decembrie 2016
MIVtbbKmmlVRWImi

PwVQ4p dazazqeczwkt, [url=http://cxvkqxxhbwpq.com/]cxvkqxxhbwpq[/url], [link=http://djmeftosjvvi.com/]djmeftosjvvi[/link], http://fosgggkvmnmu.com/

VnKkwMUPcPTG
19 ianuarie 2017
vFFBtjDHbVOL

zE9rng cxtyhloijyhg, [url=http://aebbzhnqcnre.com/]aebbzhnqcnre[/url], [link=http://pkeoebxrolhg.com/]pkeoebxrolhg[/link], http://qdsustedovkv.com/

nMmnNLgzEPWBgLqQ
21 ianuarie 2017
mZmIWbNXDkSw

lCJQQk whcdylqyyoxy, [url=http://vxrakycicmot.com/]vxrakycicmot[/url], [link=http://cnelfrgdfzzk.com/]cnelfrgdfzzk[/link], http://jkdmrjnqvqwq.com/

zTdKVSjvktc
25 ianuarie 2017
nxrOFectSUXTwGFeh

dI5mId rhzdhifiwsio, [url=http://objaadcfzhtv.com/]objaadcfzhtv[/url], [link=http://uspxnrfeupqp.com/]uspxnrfeupqp[/link], http://gtlreuxducav.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud, încă un joc  de încălzire
Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea a învins HC Farul
Pagina a fost generata in 0.5537 secunde