Săgeata Năvodari află săptămâna aceasta dacă va juca sau nu în Liga I

590
Săgeata Năvodari află săptămâna aceasta dacă va juca sau nu în Liga I - fotbalsageata-1370194228.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, în cadrul Adunării Generale a FRF, s-a decis ca Săgeata Năvodari să nu primească licența pentru Liga I, celelalte trei echipe promovate - FC Botoșani, ACS Poli Timișoara și Corona Brașov - fiind admise în eșalonul de elită al fotbalului românesc. Conducerea echipei năvodărene a depus apel și așteaptă, săptămâna aceasta, un răspuns. 

În urma unei decizii luate în cadrul Adunării Generale a Federației Române de Fotbal, Săgeata Năvodari nu a primit licența pentru Liga I.

Motivul pare să fie legat de documentația pentru stadionul "Oțelul", pe care năvodărenii ar urma să joace partidele de primă ligă din sezonul următor.

"Problema a fost cu contractul de stadion. Ni s-a comunicat că trebuie să aducem niște hârtii conform cu originalul. Le-am adus, dar le-am depus după ce s-a încheiat termenul de depunere. Noi depusesem hârtia conform căreia Oțelul este de acord ca Săgeata să joace pe stadionul lor, însă trebuia contractul cu plan de evacuare, cu omologare, cu schițe. Acum, am făcut apel. În rest, totul este în regulă. Până la sfârșitul săptămânii, sperăm să avem un răspuns", ne-a spus Mihai Terzi, directorul sportiv al grupării de pe litoral.

Dacă vor primi licența, cei de la Săgeata au confirmarea din partea primarului Nicolae Matei că lucrările de modernizare a stadionului "Flacăra" vor demara: "Ne-a promis domnul primar că rezolvă toate problemele!", a mai spus Terzi.

În schimb, în situația în care Comisia de Apel va da un verdict nefavorabil Săgeții, planul de modernizare al stadionului din Năvodari ar urma, cel mai probabil, să fie sistat.

"Dacă nu luăm licența, nu știu ce ar urma să se întâmple cu echipa. Asta ar urma să decidă finanțatorii, însă părerea mea este că vom merge în continuare. Nu este vina noastră. Noi, pe plan sportiv, ne-am făcut datoria!", a încheiat Mihai Terzi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde